כתמים בעור אחרי טיפול אחד של אםילצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בעור אחרי טיפול אחד של אםילצי
    מדוכאת..
    05/12/2009

שלום,
    אני בחורה בת 22 שעברה בחודש מאי השנה טיפול ראשון אפילציה בפנים- נוצרו לי כתמים אדומים בולטים השתמשתי בבפנטן להפחתת האדמומיות- זה נעלם אך עדיין ישנן כתמים כהים שלא נעלמים. ניגשתי לרופא עור והוא אמר לי שאם הפנים חלקות ואין חורים בעור אז אלה כתמים ולא צלקת הוא נתן לי משחה בשם "איזומד"- ואמר לי שזה מוצלח מעל 90% אך זה תהליך איטי שלוקח חודשים. אני מורחת פעם ביום בלילה לפני השינה(למרות שהרופא אמר לי פעמיים ביום- אך לא יוצא לי). הכתמים עד עכשיו לא נעלמו ועדיין בולטים. האם זוהי צלקת?? למ זה לא נעלם לי? אי רוצה לעשות טיפול לייזר בפנים ולא לחזור למחט. האם ניתן לגעת בפנים עכשיו בלייזר או זה ידרדר את הכתמים בפנים?????..... אני כבר לא סובלת את הכתמי הללו ובמיוחד לא את השיערות בפנים... מה ניתן לעשות?
    תודה מראש,
    מדוכאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למדוכאת

07/12/2009

שלום לך,
    ראשית,חבל שלא מילאת אחר המלצת הרופא,אם נאמר פעמיים ביום ואת מורחת רק פעם אחת,כי לא יוצא... אז ברור שההתקדמות תהיה איטית יותר.
    עד שהכתמים לא יתבהרו לא מתאים לייזר.
    בררי גם את מצבך ההורמונלי ואם יש שיבוש,אזני אותו תרופתית.(זה יפחית צמיחה חדשה..)
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו