זמן בין טיפול לטיפול של הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן בין טיפול לטיפול של הסרת שיער
    יעכ
    07/12/2009

עשיתי טיפול ראשון במכשיר SHR ברגל ובבית השחי.
    לאחר מכן היא ישר קבעה שעוד חודש בדיוק אני באה לטיפול שני.
    אני שמעתי שעדיף לחכות חודשיים בין טיפול לטיפול, במיוחד בטיפולים הראשונים, או לפחות לפי ק'צב הצמיחה של השיער שלי. היא לא יודעת מה קצב צמיחת השיער שלי כי זה רק טיפול ראשון.
    האם לדחות מיוזמתי את הטיפול לעוד חודשיים?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרווח בין טיפולים

אביבית
    08/12/2009

דבר ראשון, עליך לסמוך על הקוסמטיקאית שלך. אם היא טוענת כי עליך לחזור לטיפול לאחר זמן מסויים, הרי שיש לכך סיבה. מה גם שאת תמיד יכולה לשאול אותה. ולשאלתך: הסיבה למרווח בין טיפולים היא פשוטה: בכל פעם שזקיק מקבל טיפול הוא נושר ומצמיח שערה רכה וחלשה יותר. תווך המרווחים הראשונים יהיה תמיד 4 שבועות בערך, משום ששערה ממוצעת (בגוף) משתקמת בטווח זמן זה. אם הגוף שלך מראה על זמני גדילה אחרים, הרי שעובדה זו תתגלה במשך הטיפולים, אבל הקביעה הראשונית נעשית בכפוף לזמן גדילה ממוצע. דרך אגב, זמני הפסקה בין טיפולים גדלים עם הזמן ולא קטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    09/12/2009

יש לקבוע את המרווחים בהתאם לקצב צמיחת השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו