כיצד לטפל באזור הרוס מטיפולי לייזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד לטפל באזור הרוס מטיפולי לייזר?
    אור
    16/12/2009

שלום רב,
    טופלתי במרפאת הדסה אופטימל באמצעות IPL ובאמצעות מכשיר לייזר מתקדם.
    לצערי הרב עד מאד, הטיפול נכשל והפיק תוצאה הפוכה - כעת כל הגב, הכתפיים, הזרועות העליונות, מכוסות שיער שחור ומכוער. אינני מסוגל להסתכל על עצמי במראה, ללבוש חולצות קצרות וחיי השתנו לתמיד.
    צבע העור שלי חום בהיר מאד, השיער בצבע שחור.
    האם זה נכון שזיק השערה ברצועת הגב העליון נמצא בעומק 3 מ"מ ואילו מכשירי הלייזר הקיימים היום יכולים לחדור רק עד 1.5 מ"מ? כלומר - אין לי פתרון אמיתי?
    קראתי על טיפולי אולטרא סאונד כטיפולים משלימים לטיפולי לייזר? האם זה נכון שזה יכול לעזור לי?

אנא חזרו אליי בהקדם. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לייזר

ד''ר מיכאל שוחט
    18/12/2009

אזורים שלא מגיבים לטיפול בלייזר או בקרן אור במידה והטיפול היה בעוצמות מתאימות יש לעבור לטיפול באפילציה חשמלית או עיי אולטראסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי אולטרא סאונד

אור
    20/12/2009

תודה על התשובה.
    לא הצלחתי למצוא מספיק מידע לגבי אולטרא סאונד:
    - היכן בארץ, ואפילו בירושלים, ניתן למצוא מטפלים באולטרא סאונד?
    - מה משך הטיפול הכולל? כמו IPL או ארוך יותר? באיזו תדירות צריך לטפל?
    - כתוב בכל מקום שכבר לאחר הטיפול הראשון יש ירידה של 38% מהשיעור, אבל לא כתוב מה התוצאה הסופית. IPL מדברים על ירידה של 80%. מה לגבי אולטרא סאונד?

לגבי אפילציה חשמלית - הבנתי שזו עלולה ממש להשאיר כוויות עבור עור שאיננו עור בהיר מאד. האם זה נכון? האם בכלל ניתן לעשות אפילציה לאזורים גדולים כמו הרצועה העליונה של הגב והכתפיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו