הסרת שיער לצמיתות עם 4MP האם כדאי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לצמיתות עם 4MP האם כדאי?
    אביבית
    18/12/2009

שלום רב,
    אציין ראשית שבעבר נכוותי ממרפאת אריאל, שהבטיחה והבטיחה לי ולחברותי תוצאות ובסוף לקחה את כל כספנו ועם השערות עדיין נשארנו, מדובר בסכומים גדולים ובמרמה גדולה.
    כיום לאחר תקופה מעונינת עדיין לטפל בשערות המיותרות והתעניינתי לגבי המכשיר 4MP האם המכשיר הוכח שטוב, או שקיימים טובים ממנו, אשמח לשמוע מלקוחות מרוצים ממכשיר ה-4MP

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אביבית שבוע טוב!

יערית ביוטי
    19/12/2009

אני עובדת בטכנולוגיית SPA SHR.אני לא יודעת עם איזה מכשיר טופלת, האם לפני כל טיפול היתה לך צמיחה מלאה?? או שבצעו טיפול גם ללא צמיחה??

את מוזמנת להתקשר ולקבל פרטים ללא התחייבות.
    יערית Y ביוטי 052-5935500.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי זה עשה עבודה מצויינת

מיטל מגבעתיים
    21/12/2009

אביבית שלום רב,

המכשיר הזה הציל אותי, ראשית 4mp זהו שם מסחרי לשיטה, שם המכשיר שארפלייט - ראי באינטרנט ובדקתי יש לו אישור בטיחות ויעילות של רשויות הבריאות האמריקאיות ה- fda.
    אני עשיתי תחקיר שלם כי גם אני נפגעתי בעבר ממכשיר של shr שטופלתי וללא תוצאות. ואז אחרי 12 טפיולים וללא תוצאות שעזבתי את הקוסמטיקאית שלי. היום אחרי שהקוסמטיקאית שלי עברה ל4mp והיא מטפלת בי עם המכשיר החדש וזה אחלה. וללא כאבים והטיפולים רוחוקים זה מזה ואני כמעט מסיימת אחרי א-ר-ב-ע-ה !!! טפיולים, את מה שנראה קודם לא אפשרי גם ב12 טיפולים.
    בקיצור זה עובד מצויין.
    רק שימי לב לשני דברים: 1. רק שלא יגידו לך שאפשר לטפל בשיער פלומתי ובפנים כי אין דבר כזה. 2. תבדקי טוב מי מטפלת בך, כי המכשיר הזה יכול לעשות כוויות ואז רוצה לעשות אצל קוסמטיקאית מנוסה.

בהצלחה מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שקוף שאת מושתלת..!!!!!!

שרית
    23/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מושתלת גם בפורום הידפראק...

שרית
    23/12/2009

למה את עושה את זה??? הרי כל מי שטופל ב-S/H/R יכול להעיד על הצלחה !!! מכשיר נהדר... ללא כאבים, אפשר לטפל על עור שזוף...ועוד...אני הסרתי את השיער בכל הגוף במכשיר הזה, "מאוד שקוף" שאת מושתלת!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שאניי תמיד אומרת....

מאיה
    14/01/2010

4MP טוב בשביל מוסיקה :-P
    הסרת שיער- רק SHR למה לסבול שאפשר לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו