הורדתשיער במכשיר shr

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדתשיער במכשיר shr
    אילנה
    06/01/2010

אני מורידה שיער אצל קוסמטיקאית במכשיר shr ומשלמת לה לפי טיפול ברצוני לשאול שאלות כדלקמן:
    א. עשיתי כבר יותר מ-10 טיפולים במפשעות ובבית שחי והמצב סביר. הקוסמטיקאית טוענת שאם אני לא יבוא אליה פעם בחודשיים לתחזוקה הכל יחזור. האם זה נכון? האם כל החיים משועבדים לקוסמטיקאית?

ב. התחלתי היום טיפול ברגליים חצי רגל 450 ש"ח אמרתי לה שכדאי יותר שעווה כי זה הרבה כסף היא טוענת שתוך 4 טיפולים אני אסיים האם זה יכול להיות הגיוני?

ג. אני כבר מעל 12 טיפולים בשפם והכל נשאר כמו בהתחלה היא טוענת שאצלי אולי זה יקח 30 טיפולים האם זה הגיוני? האם יש טיפול אחר? ואם לא מורידים חודש אז הכל חוזר להתחלה?

אשמח לתשובות כי הוצאתי כבר המון כסף ויש לי הרגשה שאני מנוצלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדתשיער במכשיר shr

הוספת תגובה

• תשובה

יערית ביוטי
    07/01/2010

שלום לך ,לא כתבת בת כמה את . באים לטיפול רק לאחר שיש צמיחה חדשה כלומר שיש על מה לעבוד, אם אין לך צמיחה אז אין את השיער שיקבל את הטיפול המתאים ואז הטיפול לא אפקטיבי הדבר נכון לכל אזור בגוף.
    איזור הפנים הוא הורמונאלי וקשה לקבוע כמה טיפולים צריך.

מוזמנת ליצור קשר
    יערית Y ביוטי
    הסרת שיער בSPA SHR
    052-5935500

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

א
    08/01/2010

גם אני בדיוק במצבך, אני חושבת שכל השיטות "החדשות" פשוט לא יעילות, הרבה בנות במצב הזה.
    השיטות הישנות הרבה יותר זולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו