IPL VS SHR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IPL VS SHR
    קרוליין
    08/01/2010

שלום ד''ר,
    אני צעירה ושעירה, רוצה להתחיל טיפול של IPL בהמלצת חברות שעשו וראו תוצאות טובות. רופא העור שלי המליץ על SHR אבל ממה שאני קוראת פה, המכשיר לא כל כך מביא לתוצאות..
    רציתי לדעת בבקשה איך אני מגיעה להחלטה איזה מכשיר הכי טוב עבורי, כמובן שכל קוסמטיקאית תשכנע אותי בדרכים שלה... הרופא לא כך כך הסביר לגביי מה זה באמת המכשיר החדש הSHR
    וגם, במכוני קוסמטיקה אמרו לי שהם לא מוכנים לבצע טיפולים ביד שלמה, משמע עד הכתף, כי החלק העליון יצמיח שיער חוזר ובכמות גדולה יותר, הדבר נכון??

בנוסף,
    אני לוקחת מינוציקלין כבר כחודש וחצי, הרופא אומר שאין כל כך סיכון בהתחלת תהליך הורדת השיער ואילו 2 קוסמטיקאיות הזהירו אותי שלא להתחיל כל עוד אני לוקחת את התרופה. אשמח לדעתך.

ואחרונה, לגביי שיער פנים. הבנתי שהדרך הכי טובה להוריד שיער מהפנים היא בעזרת אפילציה
    רציתי לדעת אם השיער צומח שוב אחריי שניטרלו אותו או שאין סיכויי שזה יקרה? וגם, האם יכולים להיווצר כתמים בעקבות האפילציה?

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IPL VS SHR

הוספת תגובה

• לקרוליין

11/01/2010

שלום קרוליין,
    לבדוק כמה שיותר לפני שתחילטי.
    לעניין הכתף,בגדול זה נכון,אף כי כל מקרה לגופו /ה... למי שיש בעייה הורמונלית והיא מאוזנת תרופתית,ורמת השיעור משמעותית ,עבה וכהה, סביר שהטיפול רק יועיל.למי שיש פלומה כהה,שעירות משפחתית וכ"ו...יתכן והשיער יהפוך למשמעותי בחלק מהמקרים ולא ניתן לנבא,למי זה יקרה.
    מינוציקלין,היא תרופה שמגבירה את הרגישות של העור לאור ולכן כדאי לסיים הטיפול איתו ולאחר מכן לבצע לייזר.
    יתכן וכדאי לבדוק מה מצבך ההורמונלי,לפני טיפולי הפנים. אפילציה עלולה לגרום לפיגמנטציות למי שיש נטייה לכך.חפשי מטפלת מנוסה ועם המלצות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו