הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    טליה
    09/01/2010

שלום,
    1. במכון אליו הגעתי אמרו לי שבם מבצעים את הטיפול עם אחד מ-2 מכשירים: אלכסנדריק והשני לאדה?? מה ההבדל בין השניים? הם נחשבים למכשירים טובים? (מדפדוף בשאלות באתר נראה שמכשיר בשם לייט שייר הוא הטוב ביותר) כבר סגרתי במכון הזה על עיסקה לכל הגוף ועל השמות של המכשירים ביררתי מאוחר יותר... אולי עדיף לי לעבור למכון עם מגוון רחב יותר של מכשירים...
    גוון העור שלי ממוצע לא בהיר ולא כהה, השערות שלי כהות אך לא שחור פחם והעובי שלהם משתנה בין איזור לאיזור

2. יש לי G6PD האם זה קרטריון לא לאשר לי טיפול בלייזר?

3. אני אחרי שנים רבות של הסרת שיער בשעווה ומכשירים חשמליים. ישזה השפעה על הצלחת הטיפול בלייזר. אם כן איך?

4. יש איזורים בהם חימצנתי את השיער, עדיין לא עשיתי טיפול ראשון מכיוון שהגעתי לייעוץ אחרי שעווה ועדיין לא כל השיער צמח. השאלה האם לגלח את האיזורים המחומצנים לפני הטיפול?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• לנטע

11/01/2010

שלום נטע,
    1. אלקסנדריט - הוא לייזר טוב מאד,בידי מטפל מיומן. לאדה ?? לא מכירה,אולי את משבשת את השם?
    2. G6PD,לא מונע מבעדך לטפל בלייזר,יש להמנע ממשחות אילחוש מסויימות,כגון אמלה,דואוקאין.
    3. אין השפעה,רק לטיפול בלייזר יש להגיע בצמיחה מלאה.
    4. לטיפול יש להגיע לא מגולח,כדי שהמטפל/ת יוכלו לאבחן נכון את השיער והפיזור,ולבחור את הנתונים המתאימים לטיפול.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו