שיעור יתר מסביב לפטמה, פיאות וסנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר מסביב לפטמה, פיאות וסנטר
    אביבית
    05/10/2007

שלום רב,

אני בת 28 ובגיל 21 עשיתי הפלה בעזרת כדורים.
    מאז תקופת היריון זה גבר השיעור בגופי בצורה שלא הכרתי מעולם.
    שיעור מסביב לפטמה, פני, צוור וסנטר.
    עברתי מאז טיפולים באינפרא אדום, קרן אור ועכשיו אני עובדת טיפולים ע"י מכשיר LoveMe שאני חושבת שגם הוא סוג של קרן אור.
    זה ממש לא עובד!!!

באיזור לא הורמונליים זה עבד - באזורים אותם ציינתי מעלה - זה לא!
    מה לעשות? אני חוששת שיש לי בעית הורמונים על אף שהמחזור שלי סדיר אך מופיע ליומיים בלבד.
    אני ממש בייאוד מזה, אינני יודעת מה לעשות.
    בבקשה עזרתך, במה זה יכול להיות קשור.
    לא היתה לי בעית שיעור לפני כן והיא הפכה להיות חמורה ביותר מאז שהקוסמטיקאית שלי החליטה למרוט לי את השיערות ע"י שעווה לאחר טיפולי האינפרא. יש לי תמונות פנים בתקריבים מדהימים מכל הגילאים וזאת בהחלט בעיה "חדשה" אני לא שעירה בשאר האיזורים ובטח לא היו לי שיערות מסביב לפטמה - את בטוח שהייתי זוכרת.

ממתינה לתגובתך הכנה,
    אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאביבית

07/10/2007

שלום אביבית
    קודם לכל,גשי לרופא נשים ובקשי בדיקות דם מקיפות של רמות ההורמונים הזכריים. בנוסף הוא ודאי יבדוק מצב השחלות אולי יפנה לבדיקת אולטרא סאונד גם של בלוטות יותרת הכלייה כל אלו כדי לבדוק מצב הורמונלי. אם יש חוסר איזון כזה יש לאזנו,או על ידו או על ידי הפנייה לרופא המתמחה בבעיות הורמונליות (אנדוקרינולוג)
    ככלל,לאחר איזון בהנחה שיש צורך כזה את תראי שיפור. לעיתים מכשירי אור הבזקי לא מספקים
    וכן מטפל/ת לא די מנוסה גם לא מקדמים ביותר.
    ברור הוא שאין לבצע טיפולי אור הבזקי ושעווה במקביל !!!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו