הורדת שער בליזר לילדה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שער בליזר לילדה.
    אמא
    13/01/2010

ביתי בת 8.5. היא מאוד שעירה היא נולדה עם שפם מאוד בולט. עד עתה היא לא התייחסה לזה. עכשיו עברנו למקום חדש, ומספר בנות בכיתה צוחקות עליה. היא חוזרת הביתה בוכה ומבקשת שאני אוריד לה בשעווה. כמובן שזה נראה לי מוקדם מידי להתחיל עם זה. השאלה עם טיפול בלייזר אפשרי לילדה בגילה? האם הוא בטוח? גם אם זה יחזיק מעמד מספר שנים עד גיל הבגרות זה יעזור. מה המלצתכם. בתודה מראש אמא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שער בליזר לילדה.

הוספת תגובה

• תשובה לאמא!

יערית ביוטי
    14/01/2010

בגיל כה צעיר אני ממליצה להוריד בשעווה / חוט.
    טיפול הסרת שיער בקרן אור , לייזר(בכל השיטות הקימות בשוק ) אינו יעיל בגיל כה צעיר מאחר והיא בשלביי התפתחותה , מתחילים את הטיפולים האלו כ3-4 שנים לאחר קבלת המחזור .
    גם אם תחליטי כן להתחיל לה, אז זה כרוך בהוצאה כלכלית כי אף אחד לא יבטיח לך מספר מסוים של טיפולים ....

Yביוטי
    הסרת שיער ב SHR
    ליצירת קשר 052-5935500
    איזור חדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה אופטימלי ופיתרון יעיל

ליאת
    14/01/2010

אמא יקרה,

לאור הדברים שקראתי, אני יכולה להבין את המצוקה ואת הרצון לעזור לביתך ולאפשר לה איכות חיים טובה יותר ,למרות ועל אף היותה צעירה בגילה.
    אני נחשפתי בשנה האחרונה לטיפול בתחום הסרת השיער שיכול לתת מענה גם לילדה בגיל ביתך.
    לאחר בדיקה מקיפה , התברר לי, כי בנות העשרה ויותר קטנות מנועות מלקבל מענה בעזרת המכשירים הקיימים בשוק, משום שלא יודעים לאמוד את ההשלכות שלהם. ילדה ו/או נערה שטרם קיבלה את המחזור החודשי שלה , על פי המלצת דרמטולוגים , לא תקבל טיפול בעזרת הלייזר ו/או ה - IPL.
    יצאה שיטת טיפול חדשה בשם - Epil Free והיא נותנת מענה לכלל האוכלוסיה.
    ביתי בת ה - 12 עברה טיפול בבית השחי לצורך העניין ויש לומר כי יש עיכוב משמעותי בצמיחת השיערות.
    בעצם, בתכשיר הזה מבטיחים עיכוב צמיחה משמעותי, כשבטווח של שנה 60% - 80% מהשיער אינו חוזר.
    אם תהיי מעוניינת בעוד מידע, אשמח לתת לך.

המשך יום נפלא!

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    15/01/2010

ניתן לטפל בלייזר או בקרן אור ואולם יעילות הטיפול לאורך זמן תהיה פחותה בהרבה מבחינת הבטיחות
    אין כל הבדל בהשוואה לטיפול בגיל 16

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו