הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    טליה
    17/01/2010

שלום!
    יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכל/י לענות לי עליהן:
    1. סגרתי באחד המכונים הסרת שיער לכל הגוף. עדיין לא הלכתי לטיפול הראשון (מחכה שכל השיער יצמח) האם יש משהו שמפעיל מכשיר הלייזר אמור לעשות כשהוא עובד מסביב לפטמות (חמשל: כיסוי שלבם על מנת לא להתקרב לפטבה עצמה) ובאזור השפתיים הגדולות באיבר המין הנשי. אם אנני רוצה מראה חלק, אבל גם לא רוצה שישארו הרבה שערות יש שבלונות שמראים לי או אני פשוט אמורה להגיד מה אני מעדיפה?
    2. מבירור טלפוני מסתבר שהמכשיר איתו עובדים בסניף הוא אלכסנדריט מקריאה בפורום הבנתי שזה מכשיר לאחר שהשערה הופכת לעדינה יותר ובשלב הראשון משתמשים במכשיר אחר. אם זהו המכשיר היחיד בסניף יתכן והתוצאות של הלייזר לא יהיו אפקטיביות באופן מקסימלי?
    יש לציין שהשערה שלי ברוב המקומות עדינה אם כי יש מקומות שבהם הוצאתי עם פנצטה ואז היא יותר עבה. השערה כהה יחסית לעור. צבע העור שלי ממוצע וגוון השערה משתנה ממקום למקום אבל ברוב המקומות חום כהה. האם האלכסנדריט מתאים לי (לפי התיאור שלי) והאם זה קריטי שאין סוגי מכשירים נוספים בסניף?

בתודה מראש, שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• הסרת שיער

עורגני-
    18/01/2010

אזורים שהם כהים יותר המטפל יכסה אותם במדבקה לבנה על מנת לא לפגוע ברקמה הסמוכה.
    באזור איבר המין הנשי בדר"כ יש צורך להחליף תוכנית.
    לגבי המכשיר ,אם את לא שקטה כדאי שתתיעצי עם המכון עצמו , אם זה נכון לגבי אופי השערה שכתבת אז הם אמורים לעבוד עם שתי מכונות. בהצלחה!
    אורנה
    עורגני- מרכז להסרת שיער וקוסמטיקה אורגנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

19/01/2010

שלום שני.
    1. העיצוב צריך להיות שלך ועל פי העדפתך. מטפל/ת מיומנת תדע כיצד להגן על העור הכהה של הפיטמה או נק' חן.
    2. במכשירי אלקסנדריט חדישים יש פרמטרים שונים לסוגי שיער שונים. יש יתרון לריבוי סוגי מכשירים, אך,לא קריטי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו