ניסיונות מייאשים להורדת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיונות מייאשים להורדת שיער מהפנים
    אנונימית
    19/01/2010

שלום רב, הנני בעלת שיער לבן ופלומתי. לאחר שנים של הסרת שיער בשעוות מאיזור הפנים, נשברתי לקוסמטיקאית ששיכנעה אותי לנסות אינפרא. כיום(עברו 3 שנים) לאחר אולי 5 טיפולים סיימתי את הניסיון בכך שאני מגלחת את כל הפנים ולא רואה לזה סוף. נבדקתי אצל אנדוקרינולוג בעבר ואני מאוזנת הורמונלית. הבעיה היא תורשתית. אני לא יודעת למי לגשת והאם אפילציה יכולה להציל את המצב כשהשיער קשה מהגילוח (סנטר,פיאות,צוואר עליון) ואיך אני יודעת למי ללכת, מפחדת מפיגמנטציה או מכוויות שישאירו צלקות על הפנים שלי. עזרהההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים

שרון
    19/01/2010

שלום לך,
    כאשר מגיעות אלינו בנות המתלוננות על בעיה דומה לשלך אנו ממליצים להן לבדוק אפשרו של איזון תרופתי (במקרה שלך את אומרת שאין לך בעיות הורמונליות) ולאכן לשקול טיפולי אפליציה. איננו ממליצים לעבור טיפולים להסרת שיער בלייזר באזור הפנים שכן הדבר עלול לעורר דווקא את הצמיחה ואף רופא כיום לא יכול לנבא האם הטיפול יעזור או שדווקא יגרום להחמרה.

המלצתנו היא לפנות למכון/קוסמטיקאית מומחים בטיפולים אפילציה ואף לבקש ייעוץ רפואי נוסף (חוות דעת שנייה)

בהצלחה!
    צוות פרופורציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

דנית
    20/01/2010

יש מוצא לבעיה, אשמח לתת לך המלצות ופרטים נוספים (בטח יש לך גם שאלות...מניסיון :-)))
    בהצלחה!
    דנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסירה שיער בלייזר מהפנים בהצלחה

גם אני
    23/01/2010

שלום לך אנונימית,

גם לי בפרופורציה אמרו שלא יעשו לי בסנטר לייזר.
    הלכתי לייעוץ בנטוראפיל והם כן המליצו על טיפול גם בשפם וגם בסנטר בלייזר.
    מה אני אגיד לך...קיבלתי חיים בחזרה.
    אני כבר לא צריכה להסתתר ולהסתיר
    אני יכולה להסתכל לאנשים בעיניים.
    אין לי איך לתאר לך את ההרגשה.
    מה שכן, גם בנטוראפיל אמרו לי ששיער לבן הלייזר לא יסיר ואותם באופן ספציפי שאני אצטרך לעשות באפילציה.

אחרי שאני אסיים את הלייזר אני אעשה לשיער הלבן שישאר אפילציה וזהו.

אל תתייאשי. יש מה לעשות !!!! מנסיון !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

כפי שכבר צינתי מס פעמים הטיפול היחיד שאפקטיבי לשיער בהיר בפנים היא אפילציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו