הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    טליה
    20/01/2010

5 שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה:
    1. אני מעוניינת בהסרת שיער בלייזר מהמקומות הבאים: ידיים, רגליים, מפשעות, בית שחי, בטן,
    גב תחתון, ישבן סביב הפטמות וחזה (בעיקר בין השדיים). שאלתי היא אלו מבין האזורים שמניתי מגיבים טוב לטיפול בלייזר ואלו אזורים פחות... (אם תוכל/י להעריך את ספר הטיפולים שלאחריהם אראה תוצאות זה יהיה נהדר)
    2. עד שיגיע התור שלי לטיפול הראשון יעברו כחודשיים מאז שהסרתי שיער באמצעות שעווה. האם משך הזמן הזה מספיק כדי שהשפעת הלייזר תהיה אפקטיבית?
    חימצון- יש איזורים כמו בטן וגב תחתון שאותם חימצנתי ממזמן אך עדיין גוון השערה בהיר. במקור השערה כהה. מה לעשות? לגלח? או להשאיר את זה להחלטת המטפלת?
    3. הבנתי שלאחר שבוע- שבועיים מהטיפול בלייזר מתחילה נשירת שיער. אז מה בעצם קורה בזמן שאני ממתינה לטיפול הבא? יש פרק זמן שאני אהיה חלקה? כמה זמן אשאר חלקה עד שאצטרך שוב לגלח עד הטיפול הבא?
    4. הבנתי שיש סכנה לכוויות לאחר הטיפול בלייזר. זה משהו שקורה לעיתים נדירות או שזה שיגרתי. תוך כמה זמן זה חולף והאם זה משהו שמגביל אותי באזשהי צורה?
    5. האם מכשיר אלקסנדריט יתאים לי: גוון העור שלי ממוצע (לא בהיר אבל גם לא כהה) השערה כהה, אם כי לא שחורה... יותר נוטה לחום העובי נראה לי רגיל סביר כמו לכל אישה לא עבה... (פרט למפשעות שם היא שחורה ועבה...)

המון שאלות, אבל אשמח לקבל תשובה.
    נעמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2010

בתי שחי מפשעות ושוקיים הם האזורים המגיבים טוב יותר לטיפול מומלץ לגלח לפני טיפול במידה ויש צמיחה כבר לאחר שעווה אין בעיה בטיפול מכשיר אלכסנדריט סהכ טוב ואולם איכות הטיפול תלויה במיומנות המטפלים וגוון השיער כאשר ככל שהשערה עבה וכהה יותר התוצאות טובות יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו