HELP!בעיה קטנה...(זה חשוב!! תקראו!)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HELP!בעיה קטנה...(זה חשוב!! תקראו!)
    חמודה בת 18
    08/10/2007

היי!
    אני בחורה כבת 18,ואמממ אני מאוד רגישה מבחינה פיזית..בעבר כשהייתי בת 12 עשיתי שעווה ברגליים בפעם הראשונה בחיי שהורדתי שערות בכלל(ממה שהיה לי :S )
    ויש לי טראומה מזה כי הקוסמטיקאית שפכה לי חומר רותח היישר מהקומקום שחיממה שם את החומר ושרפה לי את כל הרגליים והמפשעות.
    ומאז נשבעתי לא לעשות יותר שעווה
    היום כאשר אני בת 18 אני אמורה להתגייס לצבא עוד מעט ויש טירונות שאורכה כ3 שבועות
    אני מבינה שאני אהיה חייבת להוריד שערות שישאר המקום נקי לאורך כל זמן הטירונות.
    כי בכל, זאת זה לא נעים להסתובב ככה לא לי ולא לאנשים שאיתי..
    ואני לא מסוגלת לבצע שעעוה ברגליים,ניסיתי מריטה אחת אצל הקוסמטיקאית החדשה שלי ואני פשוט לא מסוגלת
    אני יודעת שגילוח לא יעזור כי זה אחרי יומייםם שלוש מתחיל לצמחו כבר וזה לא יפה
    גם המשחות של ויט שמורחים אחרי 3 ד'ק והשיער יורד על אותו עקרון של הגילוח.

נשאלת השאלה,מ-ה ע-ו-ש-י-ם ב-מ-צ-ב כ-ז-ה??????
    מה אני יכולה לעשות איזה מריטת שיער לאורך זמן שהיא לא כואבת או הכאב הוא ממש ממש ממש חלש?

תודה לכל העונינם מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חמודה 18 כנסי

חסויה
    09/10/2007

שלום לך, אני בת 28 מאז שהתחלתי לגלח לא הבנתי כמה טעות עשיתי עד שהכרתי את השעווה
    נכון שבפעמים הראשונות זה כואב מוות אבל היום אני לא מוכנה להחזיק סכין ביד וזה ממש תענוג לעשות פעם ב 3 שבועות שעווה ברגליים... הפעמים הראשונות היו אצלי בלתי נסבלות ואני מאוד רגישה לכאב אבל ספגתי את זה וממש נהניתי אחר כך.. מה שאני ממליצה לך לעשות: תעשי מקלחת קרה ברגליים לפני השעווה.. אל תחשבי על הכאב את תראי שאחרי פעמיים שלוש השערה נחלשת הכמות שצומחת היא מועטת והכאב כמעט ולא קיים.. אין ברירה זה או זה או לגלח.. תלכי בגישה של כאב שעובר אחרי כמה דקות כלא היה וזה נשאר ככה 3 שבועות ויש לך שקט ושלווה... אני הייתי ממש כמוך בקטע של הכאב לא הייתי מסוגלת לחשוב על זה.. אבל אחרי הפעם הראשונה אני לא מוכנה לוותר על זה.
    בהצלחה בשירות הצבאי... ואצל הקוסמטיקאית!
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה שלום =]

חמודה בת 18
    09/10/2007

אני מודעת לעד כמה נעים זה להיות 3 שבועות עם רגליים חלקות והכל טוב ויפה..
    אבל אני לא מסוגלת אני הייתי אצל קוסמטיקאית אמרתי לה לנסות לעשות לי ואם ילך אני אעשה אבל אני פשוט לא יכולתי עד כדי כך שאמרתי תפסיקי בזה הרגע! והיא הייתה צריכה להוריד לי את שאר השעווה שהיא שמה לי..
    זה לא שאני לא מודעת לעד כמה זה נעים ,להפך,אני מודעת מאוד,הרי ביצעתי שעווה בעבר(אומנם נגמר בטראומה אבל...)

מה שאני מחפש זה תחליף לשעווה או שעווה שלא כואבת לא יודעת מה אני לא הכי יודעת מה יצא חדש וכאלה כי עד היום עשיתי רק עם גילוח ובאמת שזה כבר לא נחמד ונעים.

יש אפשרות נוספת? =/

נ.ב
    תודה על הבהצלחה :)

יום טופ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו