הסרת שיער לא מכאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לא מכאיבה
    שני
    04/02/2010

שלום
    אני ממש חדשה בתחום :) מעולם לא עשיתי טיפול לייזר להורדת שיער ולא השתמשתי באף אחת מהטכנולוגיות האחרות שקיימות בשוק. הדבר היחיד שעשיתי בחיי חוץ מלגלח היה לעשות שעווה פעמיים שלוש ופרשתי כי תמיד מיד אח"כ הופיעו לי אדמומיות בכל הרגליים שנמשכו כמה ימים טובים
    אז הגעתי למסקנה שכנראה העור שלי מאוד רגיש מה שהופך כל תלישת שערה קטנה לדבר כואב מאוד מאוד. אני אשמח לשמוע מכן המלצות על טיפולים להורדת שיער ובבקשה כאלה שהם לא כואבים
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לא מכאיבה

הוספת תגובה

• תראי, לייזר זה כואב

עדי
    04/02/2010

במיוחד במקומות רגישים אבל אם את שמה אלחוש זה מפחית את הכאב.
    וגם עדיף שייכאב ואז לא יהיה שיער. גם אני בהתחלה הייתי רגישה אבל אחרי שאת עוברת לייזר את יכולה בשקט לעשות שעווה ובקושי תרגישי כי לייזר זה אחד הדברים הכואבים ואחרי זה, כל דבר אחר נראה ממש בקטנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה :

מתעניינת
    04/02/2010

IPL = לייזר = כואב אבל שווה

SHR = אינפרא אדום/קרן-אור = לא כואב אבל אומרים שלא שווה לטווח ארוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דבר אחד ברור

רעות...
    07/02/2010

התוצאות לטווח הארוך אותן תוצאות בכל השיטות, משתנות בין אנשים שונים - אבל מה שבטוח שגם אם צומח אח"כ זה לא באותה רמה של צמיחה כמו לפני הטיפולים.
    אני בכלל אישית- טיפלתי SHR ואני לא רואה אופציה אחרת- יש לי עור מאד כהה ואני חטפתי כוויות מטורפות במכשירים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    07/02/2010

טיפול בטכנולוגיית shr אינו כואב בדכ או עם כאב מינמלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו