דילול שיער וצמיחה לא אחידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול שיער וצמיחה לא אחידה
    ר
    07/02/2010

לפני כחודשיים עברתי את הטיפול השלישי שלי בסדרה בת שישה טיפולים לדילול שיער באזור החזה והבטן. כעת יש לי צמיחה משמעותית אך בכמה מקומות, ובעיקר במרכז החזה, יש לי מעין קרחות או ליתר דיוק שיערות עבות בודדות ומסביב צמיחה דלילה ביותר. עוד חודשיים הטיפול הבא (כן, ארבעה חודשים מרווח לתדהמתי).
    החשש שלי הוא שמא יווצר מצב בסוף סדרת הטיפולים שבו תהיה תפזורת לא-אחידה, לא-טבעית ולא-הומוגנית של שיער. אנא ענה/י לי על השאלות הבאות:
    1. האם לקראת הטיפול הבא (עוד כחודשיים) תפזורת השיער עתידה להיות טבעית יותר?
    2. האם זה מעיד על חוסר מקצועיות של המטפלת, ובטיפול מקצועי יותר ניתן למנוע זאת?
    3. האם ניתן יהיה להבטיח במידה סבירה שבסוף סדרת הטיפולים תפזורת השיער תראה טבעית פחות או יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    07/02/2010

בדכ הדילול אחיד בסוף סידרת הטיפולים יתכן ויש לבצע את הטיפולים במרווחים קצרים יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לר.

08/02/2010

שלום לך,
    אם הבנתי נכון אתה חודשיים לאחר טיפול,יתכן וזאת לא הצמיחה המירבית באזור,והזמן הנוסף הוא בדיוק הסיבה שצריך להמתין לעוד מחזורי צמיחה .
    האם אזורי הצמיחה הופיעו מיד לאחר הטיפול? אם כן ,יתכן והם פיספוסים וניתן לציין זאת לפני הטיפול הקרוב.
    לרוב בסוף סידרת הטיפולים ההפחתה אחידה. אם אתה מגיב טוב במיוחד יתכן ויידרשו פחות טיפולים,או טיפולים חלקיים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלים של צמיחה

ר
    09/02/2010

ראשית, תודה על התשובה.
    שנית, האם זה נורמאלי שבמהלך תקופת ההמתנה בין טיפול לטיפול גלים של צמיחת שיער מתחילים בזמנים נפרדים לפי אזורים שונים בבטן ובחזה?
    האם ניתן למנוע זאת בטיפול הבא כך שהצמיחה תהיה אחידה גם בין הטיפולים ולא רק בסוף התהליך?
    אגב, אכן היו קצת פספוסים בטיפול האחרון, ששערות בודדות צמחו מייד, אך לא לזה כוונתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו