מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר- מצטרת מראש על האורךטליה19/02/2010
הייתי בטיפול ראשון השבוע . אני מסירה שיער בלייזר בכל הגוף כך שהייתי צריכה להגיע 3 פעמים. בכל פעם מטפלת אחרת עשתה לי את הטיפול. הטיפול הראשון היה ברגליים. ברגליים הכאב היה חזק אך נסבל (יותר חם מאשר כואב...). מה שכן הרגשתי יסודיות בעבודה שלה. היא אמרה שהשערות צפופות ושהיא חוזרת עליהם פעמיים- שאלתי אותה לגבי המכשיר אמרה לי שזה האלקסנדריט. כנראה שהיא לא הפעילה את מכשיר הקירור כי בפעמיים שלאחר מכן הפעילו את הקירור וזה היה יותר אנושי.
ביום שלאחר מכן מטפלת אחרת סיימה לי את הרגליים ועשתה לי את חלק הגוף העליון הרגשתי שהיא פחות מתעכבת על השערות גם בחצי הרגל שנותרה... הייתה לי תחושה שהמטרה שלה לסיים את כל הגוף (גם במחיר של אזורים מפוספסים) ורק בכדי לא להזמין אותי שוב כי לא מספיקים... בפעם השלישית הגעתי למפשעות ולהפתעתי הרבה לא כאב כמו שאמרו לי (ברגליים כאב לי יותר) מה שכן המטפלת הזאת אמרה שלדעתה חוץ מהידיים צריך לעבור למכשיר יותר חזק (שגם יותר כואב) כי השערות עבות... והתפלאה שאף אחת מהמטפלות האחרות לא חשבה על זה (התור למכשיר השני עמוס יותר לפי מה שהמזכירה ראתה)
השאלה שלי:
1. אף אחת מהמטפלות האחרות לא אמרה שהמכשיר לא מתאים לי, איך אדע איזה מכשיר יתן לי את התוצאה הטובה ביותר?
2. אם המכשיר באמת לא מתאים לי כמו שהמטפל האחרונה אמרה, אז מה תהיה הצמיחה עכשיו רגילה? אצטרך להסתובב עם שערות? סתם פיספסתי טיפול?
3. אני רואה מקומות רבים שהמטפלת השנייה פיספה זה מטריד אותי שאצטרך להסתובב עם שערות עד הטיפול הבא... האם יש אפשרות לבקש שהיא לא תעשה לי? לא רוצה לפגוע בה...
4. זה שלא חשתי כאב ב-2 הטיפולים האחרונים אומר שהלייזר לא עשה את העבודה שלו?
תודה מראש, טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט19/02/2010מומלץ לחכות שבועיים ואים יש צמיחת שיער ניתן להגיע לתיקון לגבי הכאב אם לא הופעל קרור אזי הכאב חזק יותר ובנוסף יש הבדל בכאב באזורים שונים של הגוף ובטיפול בשיער בעל אופי שונה לגבי התאמה שלך למכשיר קשה לחוות דעה ללא בדיקה להתראות דר שוחט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)