שאלה קטנה =]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קטנה =]
    חמודה בת 18
    13/10/2007

שלום =]

אמממ..יש לי שאלה קטנה,אני רוצה לרכוש קרם או משחה שמרדים את הרגיים(לצורך מריטת שיער במכונת הסרת שיער)
    עכשיו,אני שמעתי על "אמלה" כמשחה שכזו אבל שמעתי על עבודתה במסגרת הסרת שיער בלייזר אני לא יודעת איך היא עובדת על סרת שיער במכונת הסרת שיער.
    אני לא מכירה עוד משחות עזר בנושא או קרמים,
    והייתי רוצה שתייעצי לי איזה משחה או קרן הכי מרדימה או מאלחשת את הכאב,כי אני ממש לא מסוגלת לסבול את המריטות בשעווה ובטח שבטח לא בליזר..
    (גם במכונת הסרת שיער לא אבל זה מצרך שנמצא בבית ולכן אני אוכל למרוח קרם מסוים ואז לעשות-שעווה זה קצת יותר מסובך לעשות לבד בבית.)

בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קטנה =]

הוספת תגובה

• רגליים* תיקון טעות

חמודה בת 18
    13/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמודה בת 18

14/10/2007

שלום לך
    אין אפשרות לתת מרשם לאמלה,כדי למרוט במכונה. את מבצעת את זה בבית ולא תחת השגחה ולכן זה מסוכן.
    עדיף שתגלחי בינתיים עד שתתבגרי מעט ותוכלי לשאת את אי הנוחות של המריטה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו