הסרת שיער- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער- דחוף
    מורן
    06/03/2010

שלום לכלום, שאלה קצת דחופה אני מעוניינת לעשות הסרת שיער ברגליים, ידיים, מפשעות ושחי הייתי בפגישות ייעוץ בפורפורציה, נאטורפיל ואמריקן לייזר, המחירים פחות או יותר זהים, הבעיה היא שבאמריקן לייזר הם עובדים עם מכשיר שונה באינפרא אדום ולא לייזר, איזה מכשיר עדיף לייזר או זה ומבחינת יעילות מה יותר כדאי? בפורפורציה אמרו לי שאצטרך 5 טיפולים ובאמריקן 12 האם מכך נובע שהמכשיר פחות יעיל? ומה כואב יותר? בנוסף באמריקן הציעו לי טיפולים ללא הגבלה בטענה שאצטרך זאת מיכיוון ששינויים הורמונלים יגרמו לשיערות לצמוח שוב(כמו הריון למשל). אם יש פה מישהו שהיתנסה באחד המכונים פליז תנו עצות והמלצות... כבר ממש היסתבכתי עם זה שאלה אחרונה שמאוד מציקה לי יש לי שיערות בהירות בפס בטן איך אני יכולה להוריד אותם אמרו לי שבלייזר זה לא אפשרי וזה ממש לא נעים חייבת להוריד יש שיטה לכך מכשיר שעובד על שיער בהיר???

תודה, תודה, תודה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער- דחוף

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

שרון
    07/03/2010

הי, אני בדיוק עכשיו עושה הסרת שיער בפרופורציה, והאמת אני מאוד מרוצה מהתוצאות, הם עושים בלייזר, אבל עכשיו, לקראת סוף הטיפולים, בגלל שהשערות קצת משתנות, הופכות להיות בהירות יותר ודקות יותר ממה שהיו, הם התחילו לשלב את הטיפול בלייזר במכשיר נוסף שנקרא IPL, שמתאים לסוג שערה שונה, וככה הם מגיעים לתוצאות טובות יותר. בכל אופן אני מאוד מרוצה וממליצה עליהם בחום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מורן
    09/03/2010

אם אפשר לשאול כמה טיפולים כבר עשית ואם יש השפעה מהירה?
    ובאיזה איזורים את מורידה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו