הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    ליזה
    10/03/2010

שלום,
    רציתי לדעת אחרי כמה זמן אמור לצמוח השיער לאחר טיפול לייזר
    כי כשאני עושה טיפול בידיים תמיד יש לי אזורים שאחרי הטיפול אני רואה בהם צמיחת שיער כאילו שלא עברו לי עליהם או שעברו אבל לא שרפו את השיערה מספיק כך שכבר רואים אותה .
    אודה לכם אם תענו לי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• לריקי

ליזה
    14/03/2010

הכוונה שלי הייתה שהשיער צומח כבר כמה ימים לאחר הטיפול בלייזר בגלל זה שאלתי אחרי כמה זמן אמור לצמוח השיער
    הפעם כשעשיתי טיפול לא גילחו לי את הידיים (זה הטיפול השני ) ועשו לי עם מכשיר קנדלה ורוב השיערות נראות כמו שיער שנדבק לעור ויש לי כבר צמיחה ועבר רק שבוע
    ובכלל יש מקומות שלא עברו לי עליהם ורואים אותם כי הם ארוכות כמו שהיו לפני הטיפול.
    זה כבר קורה לי מהטיפול הראשון הקטע הזה שזה כבר נמאס כל פעם להעיר על זה מחדש במכון.
    זאת לא פעם ראשונה שאני עושה טיפולים בלייזר במכון זה וזה לא קרה לי כמו עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

ד''ר מיכאל שוחט
    15/03/2010

בדכ תיתכן צמיחת שיער באזור הידיים לאחר 6 עד 8 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו