כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב
    אורן
    19/03/2010

האם החיפוש של אנשים אחר טיפול שאינו כואב הוא נכון? אני מחפש דווקא טיפול שהוא כואב שאני אוכל להרגיש שמשהו עובד באמת. הרי כמה הטיפולים האלה כואבים!? הכמה עיקצוצים הללו - זה מה שאנשים מתרגשים ממנו ומכניסים את הגורם למשוואה. אם אני חושב על מסאג' אז אם הוא לא כואב הוא לא שווה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• אורן שלום

יערית ביוטי
    20/03/2010

יש כאב ויש כאב. הכאב משתנה בין אדם לאדם.
    ישנם אנשים שלא מסוגלים להרגיש כאב ובטכנולוגיית הSHR ניתן לעשות זאת .
    איכות הטיפול לא יורדת כל עוד המטפלת הינה מיקצועית ועובדת לפי הפרוטוקול . בשביל שזקיק השיערה יתנתק מכלי הדם צריך להגיע באותו איזור טיפול לטמפרטורה מסוימת בין אם בכאב ובין אם לא כל עוד זה לא בוצע השערה לא תנשור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

אורן
    20/03/2010

קודם כל עברתי כמה טיפולים בלייזר "כואבים" כביכול וחוץ מכמה עיקצוצים לא הרגשתי כאב מיוחד. מה גם שביקשתי מהמטפלת במפורש לא למרוח לי את הג'ל המקרר כדי שאוכל להרגיש את הטיפול.
    אני מאמין שהרעיון הוא להשקיע את כל המשאבים והטכנולוגיה כדי להפטר מהשערות בצורה הטובה ביותר. חברות שמשקיעות את המשאבים שלהם בלהוציא מוצר שלא מכאיב אולי "יצליחו" בהתחלה אבל אם הם לא יתרכזו ברעיון שלשמו הם התכנסו מלחתחילה (ואני מאמין שיש עוד הרבה מקום לפיתוח ויעול בתחום) הם בסוף יעלמו כלא היו. הרעיון דומה לגוגל שמשקיעים במנוע חיפוש שלהם את כל המשאבים שלהם אבל הגרפיקה והעיצוב של האתר שלהם פשוט ולא מושקע ואני לא צריך להסביר לך על גוגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

אורן
    20/03/2010

אני רוצה להתנצל על הזילזול בכאב של אנשים אחרים. הדבר בהחלט אינדבידואלי. כנראה שאני לא רגיש לכאב. נו בטח אם הייתי אוכל פעם שיפקות (פלפלים חריפים) לארוחת בוקר. אבל עדיין חושב אני שהרעיון הוא להתרכז ביעילות הורדת השערה ופחות אם כואב או לא הרי בסופו של דבר אנשים מוציאים ממיטב כספם כדי להפטר מהשערות וקצת כאב עוד לא הרג אף אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחוק מלהיות מציאותי.

מלאכית
    21/03/2010

אני מבינה את הטענה שלך- שאם מפתח השיטה מתרכז בלהיפטר מהכאב הוא לא יפתח שיטה יעילה
    אבל אתה חייב להבין הכאב הוא לא חובה- והוא מעכב המון נשים מלטפל בשיערות יתר.
    אני יודעת על עצמי שנאי קוסמטיקאית ואני לפני שרכשתי את המכשיר ללא כאב (SHR) לא טיפלתי בעצמי אפילו בשעווה- אלא רק גילחתי.
    ואני קוסמטיקאית שמאוד מודעת לאסתטיקה .
    אני יכולה להגיד לך בפרוש שטיפלתי במכשיר עם כאב וטיפלתי במכשיר ללא כאב- ולא רק שאין הבדל בתוצאה לטובת המכשירים הכואבים- אלא שלפעמים אפילו ההפך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו