מבולבלתת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלתת.
    מיכל
    30/03/2010

שלום,
    ברצוני לעשות טיפול להסרת שיער , ואני כרגע לגמרי מבולבלת בין מה הכי טוב בשבילי (כל חברה אומרת מה שטוב לה כמובן ) אך אין לי באמת דרך לדעת מי הכי דובר אמת .
    אני מעוניננת לעשות הסרת שיער בכל הגוף אני בת 21.. בעברי עשעתי בנטורפיל באזור אחד וזה ממש הסעיר לי ממש לא היתי מרוצה מהחברה ואז הם פשטו רגל.
    חלק מהאזורים אצלי זה עור בהיר מעט עם שערות שחורות(כהות)?
    וחלק מהאזורים אצלי זה עור שחום עם שערות שחורות(בהירות)?
    קראתי באינטרנט והיתלהבתי מהipl ועם מה שנישאר לעשות באולטרסאונד או באיפלציה. העם אתם ממליצים לי משהו אחר מכשירים יותר טובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלתת.

הוספת תגובה

• לנופר

01/04/2010

שלום נופר, לא ניתן לייעץ פרטנית לאף אחד דרך הפורום הזה,גשי לייעוץ,בררי ,איספי כמה שיותר מידע ואז תחליטי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל היי , את מעתיקנית !! חחח

אורטל
    04/04/2010

העתקת מילה מילה בחלק הראשון שאני רשמתי בפורום ! עצלנית!

סתם אני צוחקת ,פשוט פתאום קראתי את השאלה שלך ואני אומרת לעצמי , זה נורא דומה למה שאני שאלתי אז !

דפדפי עמוד 3

חחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו