הסרת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים
    שיר
    12/04/2010

שלום רב אני בת 26 ומזה 11 שנים מסירה שיער מהפנים בשעווה.
    אתמול הייתי באחד המכונים המובילים להסרת שיער לבירור ונאמר לי שבשום פנים ואופן אין להוציא שיער מהפנים בלייזר ושהם לא עושים זאת ולא להתפתות ללכת למכונים שכן מציעים זאת.
    לאחר מכן פניתי למכון מוכר אחר ושם נאמר לי שניתן להסיר שיער מהפנים בלייזר ושהם כן עובדים בשיטה זו.
    יצאתי מבולבלת מהפגישות .
    אשמח לדעת באיזה שיטה ניתן להסיר שיער מהפנים ואיזו שיטה הכי בטוחה .?כמו כן אשמח להמלצה על מכון להסרת שיער.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים

הוספת תגובה

• זה ממש לא נכון

שרית
    15/04/2010

המכונים שאומרים לך לא לטפל בשיער פנים- פשוט לא מחזיקים את המכישרים שמטפלים בשיער פנים- כי הם יותר יוקרתיים- ולכן ממליצים לך לא ללכת למכונים אחרים.
    הכל עניין של טכנולוגיה מכירים שפועלים בטכנולוגיית SHR למשל בעלי אישור משרד הבריאות לשימוש גם באזור הפנים ללא סכנות ועם תוצאות מעולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער פנים

ד''ר מיכאל שוחט
    15/04/2010

חלק מהמטופלות בהסרת שיער בלייזר או קרן אור באזור הפנים במיוחד בקו הלסת והצוואר יכולות לפתח במהלך סידרת הטיפולים צמיחה מוגברת של שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הסרתי בIPL ואני מאוד מרוצה

נטלי גואטה
    18/04/2010

SHR היה גורם לי לצמיחה מוגברת ולצמיחה של שערות שלא היו לי בעבר.
    מאוד מרוצה ממכשיר הIPL וממליצה לך לנסות אותו.
    אבל במכון שישקיע בך ולא ימשוך אותך עם הטיפולים
    בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש רחוק מהמציאות,

אתי
    18/04/2010

אני טופלתי בSHR - וIPL זה לא טכנולוגיה שונה בכלל מ SHR- ישנם מכשירי IPL שפועלים בטכנולוגיית SHR !! כבר בתחילת הטיפולים חלה ירידה משמעותית בכמות השיער, השערות גם הפכו פלומתיות ועדינות הרבה יותר ופחות בולטות - בין טיפול לטיפול לא הייתי צריכה אפילו לגלח,
    ככה שזה ממש לא ברור לי מאיפה הבאת את המידע הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו