שיער פנים! באיזו שיטה להוריד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער פנים! באיזו שיטה להוריד?
    מיכל
    15/04/2010

יש לי שיער בפנים לא בצורה חמורה אבל הוא מפריע לי מאוד! אני עושה אפילציה הרבה זמן בפאות ובסנטר אבל לא רואה תוצאות. רציתי לשאול האם אוכל לעשות לייזר בפנים? מכיוון שהשערות שלי בפנים הן פלומתיות אמנם אבל שחורות. , מה הם האיזורים ההורמונלים בפנים? כי הבנתי שלא כל הפנים הן הורמונליות . והאם כדאי לטפל במכון לייזר שמשתמש במכשיר פותונה (ליזר דור רביעי)? אשמח לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער פנים

ד''ר מיכאל שוחט
    15/04/2010

באזור הפנים לא מומלץ לטפל בשיער פלומטי בלייזר או בקרן אור ומומלץ טיפול באפילציה מומלץ שתעברי ברור הורמונלי וניתן לשלב בטיפולים מריחה יום יומית של קרם וניקה ויש לשקול גם את החלפת המטפל באפילציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא...

מיכל
    16/04/2010

הבעיה היא שגם אם אני אחליף אותה הכאב של האפילציה הוא בלתי ניסבל מבחינתי גם כשאני שמה שמה אמלה האלחוש נמשך רק ל15 שעה. המטפלת בלייזר שהלכתי אליה אמרה שהיא לא מגלחת אלא גוזרת אז האם יש עדיין סיכוי לצמיחה מוגברת? , ואני אעשה רק בפיאות כי הבנתי שהפיאות לא הורמונליות. בסנטר אני אמשיך עם אפילציה .
    כבר עשיתי בדיקות הורמונליות אני רק מחכה לתוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    18/04/2010

במידה והשיער לא פלומטי והטיפול מוגבל לאזור הפאות ניתן לבצע טיפול מומלץ לקרר את האזור הסמוך לאזור המטופל תוך כדי הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני התחלתי בטיפולי אפילציה

נטלי גואטה
    18/04/2010

לאחר שראיתי שהטיפול מש\איר לי כתמים כהים בפנים ולא כל השיער נשר, עברתי למכשיר הIPL. באמת מצער אותי שאני לא יכולה להעביר את ההרגשה של הנוחות כי זה באמת כיף גדול לא להתעסק יותר בשיערות ולהנות מפנים חלקות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילחו לך את הפנים לפני כל טיפול?

מיכל
    18/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו