כוויות ברגלים מטיפול לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויות ברגלים מטיפול לייזר
    שימי
    24/04/2010

שלום,

לפני כחודשיים עברתי טיפול לייזר,בתחילתהטיפול המטפלת עשתה לי כ-4 טסטים לקביעת העוצמה, כולם באותו פס ברגל. באותו פס הטסטים השאירו לי כוויות שכשהתקלפו הפכו לכתמים לבנים ובולטים(אני שחומה)
    יש לי 2 שאלות:
    1. האים העובדה שהמטפלת העברהמספר פעמים באותו איזור את מכשיר הליזר הוא שהשאיר לי כוויות שהפכו לסימנים\צלקות?

2. מנהלת המכון טוענת שסימנים אלה הן לא צלקות אלה פיגמנטציה,האם זה יתכן? אם כן האם זה עובר ותוך כמה זמן בערך?

תודה רבה

סמדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כוויות מטיפול לייזר

תמר
    26/04/2010

בתור אחת שגם עברה את זה נראה לי שפשוט יש לך עור מאוד רגיש והטיפול בלייזר לא טוב בשבילך. קודם כל תלכי לרופא עור שימליץ לך מה לעשות אח"כ תחליפי את הטיפול לייזר בטיפול יותר בטוח שלא יעשה לך כוויות כמו ה-Shr שמתאים גם לגוון העור שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר

27/04/2010

שלום סמדר
    קשה לענות פרטנית ולנחש מה קרה לך. הכתמים הלבנים - יכולים להיות פיגמנטציות,אם או בלי צלקת.לרוב פיגמנטציות חולפות. להמשך בירור,פני לרופא עור לפי הצורך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו