מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזרחן27/04/2010
היי שמי חן, אני בן 19 ואני מעוניין להסיר שיער בלייזר בגב חזה ופרונט.
צבע העור שלי הוא בהיר והשערות שלי בלונדיניות/שטניות /חומות
בפרונט יש לי שיער מלא בחזה, פס ובטן תחתון בצבע חום אבל בצדדים יש מעט מאוד שיערות שאני לא יודע אם יגדלו בעתיד. אני מאוד רוצה להסיר את השיער האם זה יעורר את השיער שבצדדים?
בגב יש לי שיער רק באמצע ממש פס עם פיגמנט בהיר ושטני. בנוסף באיזור הכתפים יש לי 4 שיערות והשאר מאוד מאוד מאוד בהירות מתחילות לצמוח. הגב מאוד מטריד אותי כרגע ואני ממש רוצה להסיר.
הלכתי לייעוץ בכמה חברות, אמריקאן לייזר ורונית רפאל לא הסכימו לעשות לי את הגב
לעומת נטורל, care ופרופורציה שיעשו רק אמצא ללא כתפיים. כי הבנתי שהכתפיים זה משו הורמונלי שמסוכן לגעת בו...
העניין הוא שפרורפוציה מאוד יקר אז אני כבר מוותר
care המטפלות הן קוסמטיקאיות
ובנטורל המטפלות הן רופאות
אני ממש לא יודע לאן ללכת כל העניין הזה מאוד מלחיץ אותי
זה משנה אם המטפלת רופאה או קוסמטיקאית?
וזה נכון שאני צריך לעשות לייזר- סופרנו?
והאם קיים סיכוי שהלייזר יעורר שיערות רדומות שעוד לא התחילו צמיחה?
בנוסף יש לי פטרייה בעור במידה ואני נחשף לשמש (מחלה תמידית) יש לזה השפעה/ סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
כללית אסתטיקה29/04/2010שלום חן,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחר לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה אתה מבוטח, ייתכן ותוכל לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמן להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חן
קוסמטיק אור29/04/2010בגיל 19 עדיין אין איזון הורמונלי ונכון שהמליצו לך לא לטפל בכתפיים - בדיוק בגלל סיבה זו.
אשר לחזה ובטן- גם שם יידרשו מס' רב של טיפולים בשל גילך הצעיר. הסרת שיער בלייזר מצריכה בעיקר סבלנות.
להמ שרופאים יטפלו בכך? ממתי הסרת שיער זה ענין לרופאים? באיזה אוניברסיטה מלמדים נושא זה? (בשום אוניברסיטה)
רוב הרופאים שעוסקים בתחום הם רופאים שאין להם עבודה ברפואה!
מי שצריך להסיר שיער זו קוסמטיקאיות רפואיות או טכנאיות מכשור רפואי- בדיוק כמו שהן עובדות ברנטגן, CT, דיאליזה וכו'. וכן לא כדאי לבחור בחברה ש"מבטיחה" רופאים אלא עם יתרונות אחרים- למשל ריבוי מכשירים כדי לטפל בשיער שלשבים שונים של ההורדה
אין סיכון בלייזר, והסיכון היחידי שכן קיים, כוויה, ניתן לטיפול במשחה. מקסימום הולכים לרופא בקופ"ח והוא רושם משחה. הכל עובד ממילא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)