מישהו מכיר את מכון לייזר קוסמטיקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו מכיר את מכון לייזר קוסמטיקס?
    פז
    02/05/2010

אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר.
    קיבלתי המלצה מחברה על מכון לייזר קוסמטיקס בהרצליה. מדובר במכון יחסית קטן (4 סניפים בארץ) שפועל כבר כ15 שנה. המחיר שקיבלתי שם מצוין, אבל אשמח לשמוע אם עוד מישהו מכיר כי אני לא מוצאת המלצות לגביהם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל תעיזי!!!

ki
    13/01/2011

אני לקוחה שם כבר 3 שנים. בהתחלה דורון היה נחמד, קבעו לי ישר תורים. היום אני צריכה להתחנן לתור!!!!! אני מבקשת לקבוע תור לעוד שלושה חודשים [!!!!!!] ואומרים לי שאין תורים, בהתחלה נאמר לי שאצטרך לעשות טיפול כל חודשיים, היום מכיוון עודף לקוחות הם אומרים שאני צריכה כל 4 חודשים. לפקידת הקבלה אין יחסי אנוש בלשון המעטה, היא מדברת בצורה מגעילה, כאילו היא עושה טובה למישהו, מנתקת בפרצוף וכשפונים לדורון לעזרה לא מעניין אותו יותר כי הוא את הכסף שלו קיבל. בנוסף יש על גופי כוויות מלפני שנה כבר שטרם עברו!!! ויש לציין שזה לא מקרה חד פעמי הכוויות שקיבלתי!!!! אני מאוד ממליצה לא להתקרב לשם, או לא לשלם הכל מראש אחרת אבוד לכם ואתם יכולים להתחנן לתורים, יכולים להתחנן למטפלת קבועה, והיחס הדיבור המגעיל שלהם פשוט תת רמה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן,אל תתקרבי

שני
    02/01/2013

ממש בתחושה של התגובה הקודמת.בהתחלה הם היו מקסימים,בהמשך היחס מזעזע!!!אגב הודיעו שמעתה התור הוא פעם בשנה!!!שכשאני התחלתי דברו על טיפולים לכל החיים.בגלל שממתינים כ"כ הרבה בין תור לתור לא ממש נפטרים מהשיער ואחרי תקופה יטענו שהתור הוא רק פעם בשנה...לא אמינים ולא נחמדים כלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו