פלומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלומה
    שיר
    09/05/2010

שלום,
    אני בת 27, בשנתיים האחרונות שמתי לב שהשערות על הכתפיים, הזרועות, הגב והבטן הפכו להיות יותר ארוכות (כ-1 ס"מ) ומעט יותר עבות. הן עדיין בהירות אך כיוון שהן עומדות וכל אחת פונה לכיוון שונה הן מאוד בולטות ואני ממש נבוכה ללכת עם גופיה ואפילו סתם עם חולצה קצרה.
    שאלתי הראשונה היא האם ניתן לעשות משהו בנידון?
    שאלה נוספת - האם שעווה באיזור הכתפיים תחמיר את המצב? אני רוצה לציין כי עשיתי שעווה בכפות הידיים וכעת השיערות צומחות ממש כמו קוצים והשערות עבות ושחורות יותר למרות שאני עושה רק שעווה.
    אני רוצה לציין שאני סובלת מתסמונת השחלות הפוליסיצטיות ואני מורידה גם שיער מהפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלומה

הוספת תגובה

• לשיר

10/05/2010

שלום שיר
    אם הן בהירות אפילציה מתאימה יותר.
    שעווה לא אמורה לשנות את סוג השיער הצומח,אך יתכן והשיער נשבר במריטה והוא נראה כמו אחרי גילוח.
    האם את עם גלולות? אילו? אם לא,יתכן שזאת הסיבה לשוני באופי הצמיחה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלומה

שיר
    16/05/2010

כן, אני לוקחת דיאנה כבר 7 שנים
    בשביל אפילציה מדובר בשטחים ממש גדולים שיעלו לי הרבה כסף וזמן
    האם אין עוד שיטה לשיער לבן/בהיר?
    יש תכשיר שנקרא EPIL FREE שמורחים אחרי שעווה
    ידוע לך האם הוא עובד?
    בנוסף קראתי מחקר על תה ספירמינט שאמור לעזור בשיעור יתר, האם ידוע לך משהו על כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

17/05/2010

שלום שיר,
    במכשירי האור,לא, אין חידוש לבהירים/שיבה.
    ואת השאר איני מכירה,לצערי.
    אולי, וניקה, משחה המאטה את הצמיחה כל עוד תמרחי אותה,תוכל להקל. יש לקבל מרשם עבורה מרופא המשפחה/עור.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו