הסרת שיער ברגליים,בידיים,ובית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער ברגליים,בידיים,ובית השחי
    לי
    14/05/2010

קבלת שתי הצעות לגבי הסרת שיער (אילו מקומות שרק אליהם אני רוצה ללכת)
    הראשון זה כללית אסטתיקה והשני זה פרופורציה.
    אני מתלבטת בין שנייהם מכיון א.המחיר (פרופציה הם יותר זוליםכמעט של 1200 שח הפרש)
    ב.מספר הטיפולים שנותנים בפרופרציה הוא 12 לעומת כללית שזה 8 טיפולים,ועלות של כל טיפול נוסף הוא 140 שח לאחר הסדרה של הטיפולים.
    ג.השירות שנראה לי בכללית נראה לי יותר קפדני יותר אכפתי
    אם מישהו יוכל לעזור לי בהחלטה אני ישמח מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

קרן
    16/05/2010

הי לי,
    אני סיימתי לאחרונה 12 טיפולים בפרופורציה, בהסרת שיער בלייזר ברגליים ובידיים..
    אני כל כך מרוצה שאני כבר מוכנה לקיץ...
    הרופאה שעשתה לי את הסרת השיער, הייתה ממש חמודה. קיבלתי ממנה ומצוות המרפאה יחס מעולה. ומענה לכל שאלה שהייתה לי ו/או בקשה.
    לאור התוצאות, נראה לי שאני ימשיך להוריד גם מהמפשעות. בקיצור אני ממליצה עליהם בחום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

כללית אסתטיקה
    16/05/2010

שלום לי,

כפי שציינת, הטיפול בכללית אסתטיקה הוא אכן קפדני ואכפתי.

להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.

על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.

כמו כן, במידה ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
    כללית פלטינום – עד 70% הנחה
    כללית מושלם – עד 30% הנחה

לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו