מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעה מוגברת מבית השחי לאחר לייזראני רק שאלה28/05/2010
לפני חודשיים וחצי עשיתי טיפול ראשון של הסרת שיער בלייזר בפרונט (חזה,בטן) ובבית שחי (בית השחי התכוונתי לעשות רק 6 טיפולים לשם דילול) ב"פרופורציה".
מאז אני מזיע הרבה מאזור בית השחי. אני מוצא את עצמי מוציא את הזיעה שנוצרה עם היד כדי שהיא לא תשאר שם ותרטיב את החולצה, מה שיוצר אי נעימות תחושתית ואסתטית. אם אני קצת מתרגש, או הולך ברגל לעבודה, אז כל דקה אני מזיע מחדש, אפילו אם התקלחתי חצי שעה לפני. ניסיתי כבר 4 סוגי דאורדורנטים וכלום לא עוזר.
חשבתי שעם הזמן זה יירד, אבל גם עכשיו אחרי שעברו חודשיים וחצי והשיער בינתיים גדל (לרבע ממה שהיה) אין שינוי בכלל. אני כמובן לא עומד לעשות עוד טיפול באזור של בית השחי אלא רק בפרונט.
אשמח לקבל תשובה לבעיה הזו..תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניין להוסיף
אני רק שאלה28/05/2010מעוניין להוסיף שאני בן 22
אם אני סתם נח בבית אז אני לא מזיע, ולפני הטיפול הראשון כלום לא היה לי. לא הרגשתי בכלל שאני מזיע בשום סיטואציה.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
ה11/07/2010אני כבר ממש לקראת סוף הטיפולים ובהתחלה ממש סבלתי מהתחושה של הזעה מוגברת, לי הסבירו שכשיש שערות הם סופגות את הריח והרטיבות ופחות מרגישים זיעה, אבל הכמות היא אותה הכמות.
בימים חמים ממליצה לך לשים חתיכת נייר טואלט קטנה באיזור הבית שחי לזמן שבו אתה בחוץ מזיע ותמיד שיהיה לך דוארדורנט בשלוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
30/05/2010שלום אייל,
עד כה,לא נתקלתי בעבודות שקושרות טיפולי הסרת שיער והזעת יתר.
כן,יש מספר מועט של מקרים שמדברים על כך.
סטטיסטית,ביחס לכמות המטופלים הם מעטים ביותר.
להמשך ברור אישי יותר פנה למרפאה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאייל
רפי31/05/2010יש לך הזעת יתר רק בבית שחי או בעוד מקומות בהם עשית הסרת שיער???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני רק שאלה05/06/2010הסרתי שיער רק בפרונט (חזה,בטן) ובבית השחי.
ההזעת יתר היא רק בבית השחי.
אני אצור קשר עם פרופורציה נראה מה התשובה.
ואני בטוח שזה התחיל בדיוק אחרי שעשיתי את הטיפול הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר והזעת יתר לאייל
ענבל23/04/2015שלום אייל
גם לי זה קרה לאחר הסרת שיער בלייזר באזור בית שחי...תעדכן אותי בבקשה אם אתה עדיין סובל מהזעת יתר באזור גם לאחר שעבר הרבה זמן מהטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)