הזעה מוגברת מבית השחי לאחר לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעה מוגברת מבית השחי לאחר לייזר
    אני רק שאלה
    28/05/2010

לפני חודשיים וחצי עשיתי טיפול ראשון של הסרת שיער בלייזר בפרונט (חזה,בטן) ובבית שחי (בית השחי התכוונתי לעשות רק 6 טיפולים לשם דילול) ב"פרופורציה".

מאז אני מזיע הרבה מאזור בית השחי. אני מוצא את עצמי מוציא את הזיעה שנוצרה עם היד כדי שהיא לא תשאר שם ותרטיב את החולצה, מה שיוצר אי נעימות תחושתית ואסתטית. אם אני קצת מתרגש, או הולך ברגל לעבודה, אז כל דקה אני מזיע מחדש, אפילו אם התקלחתי חצי שעה לפני. ניסיתי כבר 4 סוגי דאורדורנטים וכלום לא עוזר.

חשבתי שעם הזמן זה יירד, אבל גם עכשיו אחרי שעברו חודשיים וחצי והשיער בינתיים גדל (לרבע ממה שהיה) אין שינוי בכלל. אני כמובן לא עומד לעשות עוד טיפול באזור של בית השחי אלא רק בפרונט.

אשמח לקבל תשובה לבעיה הזו..תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעוניין להוסיף

אני רק שאלה
    28/05/2010

מעוניין להוסיף שאני בן 22
    אם אני סתם נח בבית אז אני לא מזיע, ולפני הטיפול הראשון כלום לא היה לי. לא הרגשתי בכלל שאני מזיע בשום סיטואציה.

שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

ה
    11/07/2010

אני כבר ממש לקראת סוף הטיפולים ובהתחלה ממש סבלתי מהתחושה של הזעה מוגברת, לי הסבירו שכשיש שערות הם סופגות את הריח והרטיבות ופחות מרגישים זיעה, אבל הכמות היא אותה הכמות.

בימים חמים ממליצה לך לשים חתיכת נייר טואלט קטנה באיזור הבית שחי לזמן שבו אתה בחוץ מזיע ותמיד שיהיה לך דוארדורנט בשלוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל

30/05/2010

שלום אייל,
    עד כה,לא נתקלתי בעבודות שקושרות טיפולי הסרת שיער והזעת יתר.
    כן,יש מספר מועט של מקרים שמדברים על כך.
    סטטיסטית,ביחס לכמות המטופלים הם מעטים ביותר.
    להמשך ברור אישי יותר פנה למרפאה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאייל

רפי
    31/05/2010

יש לך הזעת יתר רק בבית שחי או בעוד מקומות בהם עשית הסרת שיער???.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אני רק שאלה
    05/06/2010

הסרתי שיער רק בפרונט (חזה,בטן) ובבית השחי.
    ההזעת יתר היא רק בבית השחי.

אני אצור קשר עם פרופורציה נראה מה התשובה.
    ואני בטוח שזה התחיל בדיוק אחרי שעשיתי את הטיפול הראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר והזעת יתר לאייל

ענבל
    23/04/2015

שלום אייל
    גם לי זה קרה לאחר הסרת שיער בלייזר באזור בית שחי...תעדכן אותי בבקשה אם אתה עדיין סובל מהזעת יתר באזור גם לאחר שעבר הרבה זמן מהטיפול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו