שיעור יתר בכל הגוף - נואש לעזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר בכל הגוף - נואש לעזרה!
    אנונימי
    02/06/2010

היי, אני חייל, בקרוב בן 20.
    זו בעייה שמלווה אותי כבר המון זמן, אני מרגיש שאני שעיר יתר על המידה וזה בא לידי ביטוי בכל חלקי הגוף. זה בעייה שמקשה לי על החיים בצורה אדירה. אני לא מסוגל להוריד חולצה מול אנשים, ובזמן שכולם רוצים ללכת לים אני לא רוצה רק בגלל העניין הזה, ויש עוד המון מקרים..
    הבעייה בהסרת שיער היא שאם אסיר חלק אחד בגוף, אז זה יראה מצחיק כיוון שבמקום אחר כן יהיה שיער. צומחות לי שיערות במקומות שמשגעים אותי! למשל איפה שהשריר ביד..
    פעם שמעתי שזה יכול להיות בעייה של הורמונים. אצל מי בודקים את זה, ואם כן יש בעיה בהורמונים? מה עושים? נגיד ולוקחים כדורים, אז מה.. פתאום יתחיל לנשור לי שיער? חחח..
    אז לאיזה רופא אני צריך לפנות ? (מזכיר שאני חייל).
    מצפה בקוצר רוח לתשובה שתעזור לי!
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאנונימי

06/06/2010

שלום לך,
    האם יש לך בני משפחה זכרים במצב דומה? ,אם כן השעירות כנראה תורשתית. אם אתה רוצה לבדוק את מצבך ההורמונלי אה צריך לבקש הפנייה לאנדוקרינולוגיה,איני יודעת אם בצבא יאפשרו לך.
    הייתי אומרת שתבדוק את כל האפשרויות שלך ותתחיל עם מה שהכי מפריע לך. אין ספק אבל שתצטרך לעבוד על עצמך כדי לקבל את עצמך כפי שאתה, כי זה הכי טוב שיש לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי

ריקי מ- care
    09/06/2010

חייל יקר
    שיעור רב אצל גברים הוא בדרך כלל תורשתי. חלק מאזורי הגוף מן הסתם השלימו את הצמיחה ובאזורים אחרים ייתכן כי הצמיחה תמשיך עוד מס' שנים.
    במידה ותרצה לטפל בחלק מן האזורים, אתה יכול להסתפק בדילול, ואז התוצאה תיראה אסתטית.
    בברכה,

ריקי מינצר מנכלי"ת care

הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו