מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשירי הסרת שיערטל04/06/2010
שלום לכולם!
אני מעוניין להסיר שיער מאיזורים שונים בגוף
ולכן בימים אלה התחלתי בסקר בין המכונים השונים...
התרשמתי לטובה מאמריקן לייזר, במיוחד בעקבות העובדה
שהם היחידים שמספקים "תעודת אחריות לכל החיים"
כלומר - טיפולים ללא הגבלה...
יחד עם זאת, ממידע שקראתי בפורום זה,
הבנתי שבאמריקן לייזר, בכלל לא משתמשים בלייזר,
אלא במכשירים המבוססים על אינפרא אדום. האם נכון הדבר?
אשמח מאוד אם מישהו/י ישפוך אור על המכשור והטכנולוגיה,
בהם משתמשים אמריקן לייזר.
אציין, כי גוון עורי הינו "מוקה" (לא בהיר ולא שחום, אלא באמצע...)
וחשוב לי שהטיפול יהיה אפקטיבי ושהלוחמה בשיערה תהיה "אגרסיבית"
ככל הניתן...
אשמח גם לשמוע המלצות על מכונים אחרים,
המשתמשים בטכנולוגיות החדישות והמגוונות ביותר...
חשוב לי לטפל במכון שמחזיק סוגים שונים של טכנולוגיה
וחשוב לי שהטכנולוגיה תהיה חדישה ועדכנית...
תודה לכל המגיבים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני עשיתי סקר
קרן06/06/2010גם אני עשיתי סקר לפני שהתחלתי את הטיפולים להסרת שיער בלייזר.
אני בחרתי בפרופורציה בגלל שהם משתמשים בלייטשר, שהוא מכשיר הלייזר הכי טוב שיש, וגם בגלל שיש להם מגוון מכשירים, שמתאימים לבעלי סוגי עור או סוגי שערה שונים. יש להם מכשירים להסרת שיער בלייזר, שיעילים יותר לבעלי עור כהה, בהיר, שחום, ו/או לבעלי שיער צפוף וכהה או דליל ובהיר. גם במהלך הטיפול, השיער קצת משתנה והם נעזרים במכשירים נוספים להשלמת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
כללית אסתטיקה08/06/2010שלום,
להסרת שיער שיטות רבות, אך כיום הסרת השיער הינה פעולה קלה ופשוטה מאי פעם. במקום לגלח, למרוט, להסיר בשעווה או לעבור טיפולי אלקטרוליזה, ניתן ליהנות מטיפול נוח ומהיר המתבצע באמצעות קרן לייזר או קרן אור.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך.
כמו כן, במידה ואת לקוחת כללית, תוכלי להנות מהנחות מיוחדות:
כללית פלטינום – עד 70% הנחה
כללית מושלם – עד 30% הנחה
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- 2829* ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד אשמח לתשובה!
עומר09/06/2010בבקשה...
שאלה פשוטה...
מה הטכנולוגיה שבה עושים שימוש באמריקן לייזר?
תגובה עניינית תהיה נחמדה מאוד!
תודה,
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כמעט סגרתי באמריקן לייזר
רונית09/06/2010מאותן סיבות שציינת- טיפולים ללא הגבלה
העניין הוא שמכשיר הפורמקס 100 שאיתו הם משתמשים הוא מכשיר IPL ("אינפרא") ולא לייזר....
בחרתי לבסוף לא לחתום איתם כי שמעתי יותר מדי מקרים של אנשים שנמצאים בטיפול ללא הגבלה שנים על גבי שנים... והחלטתי שאני מעדיפה לקחת סדרה מוגבלת של טיפולים אפקטיבים ולא טיפולים לא אפקטיבים ללא הגבלה....
דבר נוסף שאתה צריך לקחת בחשבון זה מכון שיש בו מגוון של מכשירים שמתאימים לסוגי שערות שונים היות ועם הטיפול אופי השערה משתנה ובד"כ לאחר מס' טיפולים צריך להחליף מכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקוף מאוד שאתה מושתל !
שירה10/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עומר
ריקי מ- care29/06/2010ככל הידוע לי באמריקן לייזר משתמשים במכשיר IPL בלבד (אינפרה). בין אם הוא טוב ובין אם לא- כפי שאתה עצמך ציינת יש צורך להחזיק במס' מכשירים על מנת להתאים לכל אדם את המכשיר המתאים לו, לכל אזור בגוף, על פי גוון העור, סוג השערה וכו'.
לא פעם במהלך הטיפולים יש צורך בהחלפת המכשיר כדי לשפר יעילות. מכאן, שמקום המחזיק רק בטכנולוגיה אחת ממילא מציע אפשרות פחות טובה.
למען השקיפות: אני מנכלי"ת מכון CARE ומן הסתם לא אובייקטיבית... יחד עם זאת אציין כי בסניפינו בתל אביב תמצא 3 טכנולוגיות שונות להסרת שיער, ובשאר הסניפים לפחות 2 טכנולוגיות.
אשמח אם תכלול גם אותנו במכונים שאתה בודק לקראת החלטתך לעבור טיפולים.
העיקר שיהיה בהצלחה!
בברכה,
ריקי מינצר מנכלי"ת care
הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)