הסרת שיער בפנים - הצילו!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים - הצילו!!!!
    עינת
    06/06/2010

ביצעתי טיפול ראשון של הסרת שיער בפנים אצל קוסמטיקאית פארא רפואית. לאחר גילוח וגל בשימוש בשיטת IPL במכשיר פורמה של פומה-טק. מאז עברו ארבעה ימים ואני מרגישה קוצים על הפנים - כמו שהשערות החלו לגדול, ובחרדה שהמצב רק יחמיר עם הטיפול.
    למעשה היתה לי פלומה של שיער דק מאד וכהה בפנים עור בהיר עם הרבה פיגמנטציה. בעיקר הפריע לי הסנטר והשפם (בו בעבר עשיתי שנתיים וחצי אפילציה) שהיו בהם שערות שניתן להבחין בהן.
    אני מתוחה ומתלבטת האם להפסיק את הטיפול? האם השערות לא היו אמורות להעלם? האם יתכן וגרמתי להחמרה בדבר שלא היה ככ חמור?

באתו מקום עשיתי גם הסרת שיער בבית השחי במכשיר סופרנו ואני לא רואה שום הבדל. יש קוצים כמו צמיחה רגילה אחרי גילוח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים - הצילו!!!!

הוספת תגובה

• לעינת

06/06/2010

שלום עינת,
    לא קיבלת הסבר על מה צפוי? באופן כללי לאחר טיפול יעיל ב-IPL הנשירה תופיע עד 14-21 יום,כך ש-4 ימים זה מוקדם.
    מציעה שתפני ותשאלי אותם מה קורה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירה

ריקי מ- care
    17/06/2010

לייזר בפטמות דווקא כן אפקטיבי.
    בברכה,

ריקי מינצר מנכלי"ת care

הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו