פצעים לאחר הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים לאחר הסרת שיער
    שלומי
    06/06/2010

לאחר הסרת שיער בלייזר (באיזור הישבן) נותרו לי פצעים שלפי מה שהבנתי נוצרו כתןצאה מגירוי לאחר הגילוח ולא מהלייזר עצמו. הפצעים לא עוברים וכבר עברו כ-חודשיים. קיבלתי אטיביוטיקה מרופא העור להורדת הזיהום אבל הפצעים עצמם נישארו - עיגולים אדומים על העור(ממש לא נעים)... רופא העור טוען אלו צלקות (אבל אני מקווה שלא כך הדבר כי זה לא נראה ממש כמו צלקת אלא יותר כמו פצע) אני ממש מיואש ומתוסכל ומבקש אנא מכם האם יש לכם רעיון או הצעה מה אפשר לנסות לעשות כדי לשפר את המצב ( אני ממש פוחד שנוצר נזק בלתי הפיך). אני ממש מקווה שתוכלו לעזור במשהו מתוך ניסיונכם - ממש מיואש תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים לאחר הסרת שיער

הוספת תגובה

• שלום שלומי

ריקי מ- care
    17/06/2010

קשה להבין מה בדיוק קרה מתוך תיאור מילולי, אבל דעתי כדעתך: לא מדובר בצלקות, זה פשוט גירוי חזק שיחלוף. אני מציעה לא לעשות כלום, ולהמתין בסבלנות. אחרי שיעבור מומלץ לבצע טסט קטן באזור הטיפול ולהמתין מס' ימים. אם לא מתפתח גירוי נוסף אז ייתכן שזו היתה בעיה חד פעמית.
    בברכה,

ריקי מינצר מנכלי"ת care

הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו