התלבטות בין לייזר או אפילציה לפאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין לייזר או אפילציה לפאות
    מיטל
    03/11/2007

שלום רב. אני מעוניינת בהורדת שיער מאזור הפאות שבפנים!.
    בעיקרון, אני מורידה את הפאות מידי פעם בשעווה.אך נמאס לי להיות תלויה בשעוות והחלטתי על הסרת שיער. הייתי במספר מקומות כאשר כולם המליצו לי על לייזר בפיאות והמקום הרביעי שבו קיבלה אותי לייעוץ רופאה . שאלה איזה איזור אני מעוניינת להוריד ומייד כשאמרתי לה את איזור הפנים אמרה ללא היסוס : רק אפילציה!!!! בפנים לא לעשות לייזר זה מסוכן .
    כעת , אינני יודעת מה להחליט.... יש לציין במקומות הקודמים שהייתי בהם לתורך ייעוץ . באחד מהם ניתן לי ייעוץ על ידי רופאה המומחית בתחום והיא המליצה על לייזר ואמרה שהעור שלי וסוג השערה מתאים לכן וכו'. אך מאידך רופאה שניה שללה זאות על הסף.
    הייתי רוצה בבקשה לקבל את דעתך בעיניין. האם לעשות לייזר או אפילציה ...או שמא להמשיך בשעוות ולהמשיך "לסבול" מרגשי נחיתות עקב הפיאות.
    תודה רבה לך . ממתינה לתשובתך. מיטל. י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למיטל

04/11/2007

שלום מיטל
    כבר כתבתי בעבר בנושא. הבעיה היא שלא ניתן לדעת מראש למי הלייזר יועיל מאד ולמי וזה יהיה ארוך ומיגע.זה כרוך בהמון גורמים של תורשה,גיל,מצב הורמונלי,גוון עור ושיער,עוביו ופיזורו.
    בקיצור יותר מדי נעלמים. לכן קודם כל בררי לך למה השיעור ?
    אחר כך אם הוא הורמונלי,שאפי לאזנו תרופתית, אם הוא רק תורשתי ולא מאד מרובה ניתן לבצע אפילציה .יש נשים שלייזר יעזור מאד במקומות מסויימים ובמקביל תהיה צמיחה נוספת,במקומות אחרים לגמרי שלא טופלו אפילו.לכן כשיש לך את כל המידע תוכלי להחליט.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו