הסרת שיער באיזור עם פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באיזור עם פיגמנטציה
    לילי
    22/06/2010

שלום רב,
    אני מאוד מעוניינת להסיר את שיער באיזור השפם לצמיתות. יש לי עור בהיר ושיער כהה ועבה..אך אני חוששת כיוון שיש לי פיגמנטציה באיזור השפם..האם אוכל לבצע הסרה לצמיתות? באיזו שיטה יש לבחור??אני ממש קלולס בנושא..
    בנוסף- כיום אני מסירה את השיער ע"י מריטה בחוט ולאחר המריטה אני נשארת עם סימן אדום כמעט יום שלם..האם צריך להתחשב בכך? נראה לי כי זה מעיד שהעור שלי מאוד רגיש..ואם כך האם כדאי לעבור הסרת שיער או שיש סיכון רב יותר?
    תודה רבה מראש.
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ללילי

23/06/2010

שללום לילי,
    לא הייתי ממליצה לעבור ט. לייזר על כתם כהה בשפם,עקב החשש שהכתם יתכהה יותר.
    ניתן להבהיר אותו בעזרת משחות הבהרה אך צריך להפסיק למרוח אותן מספר ימים לפני ואחרי הטיפול. כמו כן יש להמנע באופן מוחלט מחשיפה לא מוגנת משמש. מקדם הגנה מעל 50 SPF
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפם לצמיתות בשיטת SHR יכול לעזור לך

אביבית
    23/06/2010

אין בעיה להסיר שיער לצמיתות מאיזור השפם עם פיגמנטציה.
    אני מסירה אצל הקוסמטיקאית שלי ויקטוריה אידיאל היופי שפיתחה שיטה יחודית בשימוש במכשיר
    אני לא מרגישה כאב בכלל ויש תוצאות מדהימות ובנוגע לפיגמנטציה השיטה דווקא עזרה לי וחשוב לציין שאיזור השפם הינו איזור שתמיד צומח לו שיער (10 טיפולים לא מספיק)קיבלתי דיל טוב לשלושים טיפולים ובנוסף ניכנסתי להגרלת מחשב ציבעוני נייד.
    את מוזמנת להיכנס לאתר של הקוסמטיקאית שלי ולהעשיר את הידע שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו