הסרת שיער לילדה בת 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לילדה בת 8
    יעלי
    03/07/2010

בתי בת 8 ילדה שעירה מאוד כשמגיע הקיץ כמובן הבעיה עולה . השיעור הוא בעיקר בגב, כתפיים ידיים רגליים מה ניתן לעשות בגיל כזה באזור הגב ? נמנעת מללבוש בגד ים, גופיות. הבעיה היא תורשתית. מה עושים בגיל כזה?

אודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לילדה בת 8

הוספת תגובה

• התחלתי טיפול SHR לצמיתות

עדיאל
    03/07/2010

אבל אני חושבת שהוא מגיל 9.
    עם זאת - אינו כואב כלל כך שלדעתי כדי שתחוש בנוח שעווה אחת לחודשיים תספיק ועוד שנה שנתיים את הטיפול הזה.
    אני עושה אצל ולנטינה ברמת אביב! היא מקסימה וכבר ראיתי תוצאות על חברות שסיימו!! מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה בעיה

יעלי
    05/07/2010

הבת של חברה שלי בת 7 ומטופלת אצל שביט אסתטיקל ואני יודעת שהיא מאוד מרוצה לילדה לא כואב בכלל והילדה מרגישה ביטחון עצמי גבוה עד כדי כך שהיא התחילה ללבוש גופיות שרואים בהם את הגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור

ד''ר מיכאל שוחט
    06/07/2010

בדכ לא מומלץ להתחיל טיפול לייזר או קרן אור בגיל 8 ניתן לחמצן את השיער במיקרים שהבעיה חמורה במיוחד ניתן לטפל בקרן אור ואולם התוצאות אינן אופטימליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו