הורדת שיער בשעווה לפני טיפול אינפרא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער בשעווה לפני טיפול אינפרא
    אלי22
    03/07/2010

שבת שלום לכולם!

אני בחור בן 23 המבצע מזה כשנה טיפולים להסרת שיער (בחזה ובכתפיים) באור (אינפרא) אצל קוסמטיקאית מוסמכת, כאשר לפני כל טיפול כזה אני מגלח את שערות הגוף.
    לאחר שנה של טיפולים ישנו שינוי מזערי מאוד בכמות צמיחת השיער. עקב כך, בטיפול האחרון ביקשה ממני הקוסמטיקאית שלטיפול הבא אני לא אגלח את השיער מכיוון שהיא רוצה לנסות משהו אחר-להוריד את השיער בשעווה ואח"כ לעשות טיפול במכשיר האינפרא. היא אמרה שאולי זה יעזור יותר לדילול השיער.

מכיוון שמימיי לא הורדתי שיער בשעווה רציתי לשאול אם זה בסדר להוריד שיער בשעווה לפני טיפול אינפרא? עד כמה שאני יודע הטיפול באינפרא אמור להרוס את זקיק השערה לכן מגלחים ולא תולשים את השערה (ע"י שעווה).

ובאופן כללי, אם יש פה מישהו שעבר טיפול באינפרא ויכול להגיד אם זה נורמלי שטיפול אינפרא לוקח כ"כ הרבה זמן והתוצאות כאלה איטיות?

תודה רבה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בשעווה לפני טיפול אינפרא

עורגני-מרכז ל
    06/07/2010

אלי שלום, נכון ששיטת האינפרא היא שיטה מאוד חלשה לעומת הלייזר והIPL . אם עד עכשיו לא ביקשו ממך להוריד עם שעווה בסמוך לטיפול אני לא מבינה למה עכשין כן. מה שכן ניתן לעשות זה טיפול אחד שעווה לחכות 6 שבועות (מחזור צמיחת השערה) ולהגיע לטיפול אחרי גילוח. ישנן מכונות אינפרא בשוק שהטיפול נעשה על השערה ואחרי הטיפול מורידים עם שעווה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    06/07/2010

במידה והשיער כהה ועבה מומלץ שתעבור לטיפול במכשיר אחר - לייזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו