הסרת שיער-חייב עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער-חייב עזרה
    רון
    07/07/2010

אני בן 23 ומסיר שיער אני חושב מגיל 18 או 19
    תחילה ניסיתי באינפרא ותוך כדי הייתי עושה שעווה
    חשוב לי לציין שרוב השיער היה פלומתי ונורא בהיר אך האמנתי שהסרת שיער עובדת ועשיתי בכל איזור שהיה קצת שיער כמו גב וכתפיים.
    אני לא יודע אם זה קשור לשעווה או משהו אחר אבל מאז נהיו לי הרבה יותר שערות. היום הייתי חותם להגיע למצב של אז ולא הייתי נוגע בכלום!
    עכשיו אני עושה הסרה בלייזר בגב ובכתפיים כי ראיתי שאינפרא לא עובד.
    ישנו דילול בשיער אך כך גם היה באינפרא, ונדמה שאם אני אחכה מספיק זמן כל השיער ישוב.
    האם יש מקרים מוכחים של שיער שלא שב לצמוח?
    רוב השיער בגבי הוא בהיר וכמובן מגלחים הכל. יש אפשרות שבסופו של דבר כל השיער יהיה כהה כתוצאה מההסרה והגילוח?
    אני נורא מתוסכל מהמצב. הייתי מלא ביטחון עצמי והעובדה שזה קרה לי בשנים מבוגרות יחסית שעד גיל 17 הייתי חלק כמו תינוק מקשה עליי להשלים עם זה. זהו סבל פסיכולוגי ונפשי בכל יום ויום שעובר. בבקשה אם תוכלו לעזור לי
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער-חייב עזרה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    07/07/2010

לעיתים באזור הכתפיים וגב עליון התוצאות אינן מספקות במיוחד אם מדובר בשיער פלומטי בהיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן רק לא פרופורציה

יובל
    21/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופרוציה אין שם פרופורציה

יובל
    22/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו