הסיכוי להצלחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיכוי להצלחה
    עידן
    13/07/2010

שלום אני בן 22 ורוצה להתחיל בטיפולים להסרת שיער בלייזר באזור הגב בטן חזה וכתפיים..

רציתי לדעת מה הסיכוי להצליח בטיפול? כי כבר שמעתי על מטופלים שכבר כמה שנים בטיפולים וללא תוצאות..

אציין גם שגופי בהיר והשיער עבר כהה שחור וצפוף..

אז רציתי בבקשה לדעת מה הסיכוי להצליח? ובמה זה תלוי? וגם איזו שיטה הכי עדיפה?

תודה מראש..עידן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסיכוי להצלחה

הוספת תגובה

• שלום עידן

דר ויסוקובסקי
    11/08/2010

בגילך הצעיר תזדקק לדי הרבה טיפולים באזור הגב והכתפיים. בחזה ובבטן פחות טיפולים עם הצלחה יותר נראית לעין.

בברכה,
    ריקי מינצר מנכלי"ת care

הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיבה מיוחדת לעובדה שציינת

קובי
    12/08/2010

לפיה בגב ובכתפיים הוא יצטרך לעשות יותר טיפולים ?
    אני מתכוון מבחינת חוזק שורש השערה כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קובי

ריקי מ-care
    17/08/2010

הסרת שיער בלייזר היא עניין של סטטיסטיקה (כמו כל דבר אחר ברפואה). על פי המידע שהצטבר ב 12 שנות עבודה עם עשרות אלפי מטופלים, יש צורך ביותר טיפולים לאזור הגב והכתפיים אצל גברים צעירים. הסיבה לא ממש ידועה. יש טענה שזה קשור לפעילות הורמונלית טבעית. לא אתיימר לומר שאני יודעת בוודאות כי זו הסיבה. אבל זו בוודאות הסטטיסטיקה.

בברכה,

ריקי מינצר מנכלי"ת care

הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו