הורדת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער בלייזר
    אנונימית
    19/07/2010

שלום,
    אני מעוניינת להוריד שיער לייזר מכ-ל הגוף. שאלתי היא מהו פחות או יותר טווח המחיר לכך?
    ועוד, האם גודל האזור משפיע על המחיר? (לדוגמא, האם אצל אישה גבוהה ומלאה הורדת שיער ברגל תעלה הרבה יותר מאצל אישה נמוכה וקטנה?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• טיפול עשרת-אלפים...

מיכל
    21/07/2010

מבדיקה שעשיתי כשחיפשתי בעצמי, כל אזור בגוף יכול לנוע בין 1,000 ש"ח לאזור קטן לכמה אלפי שקלים לאזור גדול, אז כל הגוף, אני מעריכה, איפשהו באזור ה-10,000. קחי בחשבון שלמכונים שונים יש מבצעים (למשל, מסירים שיער משני אזורים, אזור שלישי חינם) וכאלה מין, אז זה מוזיל.

עוד דבר שיכול להוזיל הוא קופת חולים - לחלק מהמכונים יש הסכמים עם קופות חולים שונות (בהנחה שאת משלמת לקופ"ח על ביטוח מקיף כלשהו). גם את זה שווה לבדוק, לי זה הוזיל עלויות בכמה מאות שקלים, במקרה של כל הגוף זה יכול להיות הפרש משמעותי.

אלה הפרמטרים שקובעים את המחיר, והמחיר הוא לאזור, בלי קשר לאורכו ולרוחבו של המטופל (אני לא חושבת שזה חוקי לתמחר לפי פרופורציות הגוף, כי זו אפליה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו