בקשה להמלצה מאנשים עם נסיון בהסרת ש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה להמלצה מאנשים עם נסיון בהסרת ש
    Luna
    21/07/2010

יער בלייזר. אפשר לקבל המלצה על רופא מוסמך שעובד בחברה כלשהי שמציעה הסרת שיער? או חברה שממולץ לעשות בה את הטיפול? כי אני חדשה בתחום. ואני לא יודעת על מי לסמוך, ולמי בטוח לפנות. יש פרופורציה, אמריקן לייזר, נאטורפיל. כל השמות האלו מבלבלים אותי. אפשר לקבל המלצה ממנוסים? או לפחות טיפים כיצד לבדוק את המטפלים שאליהם אני פונה במטרה לוודא שהם אמינים? \: תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסיון טוב

ליהיא
    22/07/2010

יש לי ניסיון טוב עם פרוםורציה. אני עדיין עושה הסרת שיער בלייזר. אני בטיפול ה 10. ועד עכשיו אני ממש מרוצה מהתוצאות. השערות ממש התדללו, והצפי הוא שעוד 2 טיפולים הם יעלמו לגמרי.
    מעבר לזה ההמתנה לטיפול יחסית קצרה, הייתה להם גמישות איתי בקביעת התורים. הרופאה שמטפלת בי מקצועית מאוד. כך שבסה"כ אני מאוד מרוצה.
    דרך אגב, מידי פעם הם עושים מבצעים של 50% הנחה על אזור נוסף , זה יוצא ממש משתלם.. לי בזמנו לא היו הנחות.

מקווה שהצלחתי קצת לעזור..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו