מתקשה להחליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשה להחליט
    MICHAL
    25/07/2010

בעקבות גירוגדם עזים ברגליים עם צמיחת השיער בהסרה עם שעווה אני מאוד מעוניינת להסיר שיער לצמיתות. מדובר על רגל שלמה ומפשעות יתכן גם בית שחי וידיים. יש המון שיטות ומכשירים. האם מכונים יחזיקו תמיד מכשירים חדישים ויעילים יותר? האם מכשיר פשוט יותר שבד"כ מחזיקות קוסמטיקאיות ישיג תוצאות פחות טובות\? מה סוג ההסמכה שעלי לבדוק שיש לגורם המבצע? אגב יש לי אזורי עור כהים יותר, (אני בהירה עם שיער כהה)צלקות שטוחות כתוצאה מהגירודים והגלד שנשר. האם יפריע לתהליך? תודה מראש, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשה להחליט

הוספת תגובה

• שלום מיכל

דר ויסוקובסקי
    12/08/2010

הסרת שיער בלייזר היא פיתרון מצוין עבורך. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לעשות סקר שוק, תבדקי 2-3 מכונים גדולים (בתקוה שגם אותנו) , שיש להם ותק של לפחות 10 שנים, מס' סוגים של מכשירים להתאמה אישית, תו תקן של מכון התקנים, מכשור מאושר FDA והמלצות מטופלים.
    אשר למכשור הנמצא אצל הקוסמטיקאיות: לצערי, בהיעדר אפשרות כלכלית לרכוש מכשירים איכותיים, שוק הקוסמטיקאיות מחזיק מכשירים פחות טובים באופן משמעותי. לא מדובר כאן חלילה על נזק. בחלק מהאזורים ניתן אפילו לקבל תוצאות חלקיות. הבעיה מתחילה באזורים בעייתיים , שיער פלומתי וצרות אחרות שמכשור של קוסמטקאיות לא נותן להם פיתרון.

לגוון עור כהה יש להתאים מכשור מיוחד. צלקות בעקבות פצעים - אין בעיה לטפל.

שיהיה לך בהצלחה

ריקי מינצר מנכלי"ת care

הכותבת הינה מנכלי"ת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו