מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתר(:09/11/2007
שלום אני בת 15.. מחזור לא סדיר.. יש לי שיער בפאות אבל לא בסנטר ובצוור (טפוטפוטפו) עכשיו הייתי אצל רופא עור, הוא שלח אותי לעשות בדיקות הורמונליות (יותר נכון טוסטסטורון) והוא אמר לי שהתוצאות תקינות. שאלתי אותו אם יש איזו שהיא דרך להפסיק את הצמיחה (לקחת גלולות) והוא אמר שבגיל הזה לא. שאלתי אותו גם אם ייצמחו עוד שיערות (אני מפחדת שייצמח גם בסנטר ובצוואר) והוא אמר שיכול להיות שייצמח קצת בגב. כמו כן שאלתי אותו גם על לייזר והוא אמר שזו הדרך היחידה. עכשיו השאלה שלי היא זו: זה נראה הגיוני מה שהוא אומר? אני ממש לא סומכת עליו ואני חושבת ללכת לבדיקה נוספת אצל רופא אחר. ואם הבדיקות תקינות זה אומר שזה בסדר להתחיל טיפולי לייזר, או שזה מוקדם בגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל(:
11/11/2007שלום לך
יש עוד בדיקות דם שניתן לעשות ע"מ לשלול חוסר איזון הורמונלי מעבר לטסטוסטרון.
כדאי לקבל עוד דיעה מקצועית. אולי לפנות לגניקולוגית לברור ראשוני ואולטראסאונד שחלות.
לגבי לייזר את מעט צעירה עדיין. וגם אם יהיה שיבוש הורמונלי מוכח אין טעם לעשות לייזר ללא איזון תרופתי.
האם יתכן שהשיעור שלך הוא תורשתי ? יש עוד בנות/נשים במשפחה עם שיעור כזה וללא שיבוש הורמונלי ?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תקחי גלולות
חסוי17/11/2007אהלן, מתוך ניסיון אישי כואב, גלולות הן לא הפיתרון,גם לא דיאנה, למה?- מכיוון שאחרי שמפסיקים אותן הן גורמות [לא עלולות, אלא באמת עושות את זה] להחמרה של השיעור וצמיחה נוספת במקומות אחרים בגוף.
חמודה, מה שאת מתארת זה שום דבר וגם לא בעיה, את צעירה ותהני מהחיים ואל תתעסקי עם זה.
אני יכולה להציע לך לנסות לאזן את העץ ההורמונלי בעזרת טיפולים נטורופתיים [צמחי מרפא וכו']
אבל כמובן גם לעשות בדיקות הומונליות, או ציסטות בשחלות בלוטת התריס וכו' [אצל אנדוקרינולוג], אבל באמת ,אל תתפתי לגלולות, כי מי ששעירה במקצת ורגישה אולי מבחינה הורמונלית -כשתפסיק אותן יהיה לה יותר גרוע [כולל פצעונים], וזה בדוק- אני עברתי את זה ועדיין עוברת[ אני בת 22].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת.. גלולות רק מחמירות את התופעה
חסוי20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)