מתלבטת בין כללית אסתטיקה לפרופורציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין כללית אסתטיקה לפרופורציה
    שירי
    08/08/2010

שלום לכלום
    אני מעוניינת לעשות הסרת שיער ברגליים, שחי ומפשעה, ואולי ידיים אם זה ילך, יש לי עור בהיר ושיער כהה. הייתי בשיחת ייעוץ אצל אמריקן לייזר, פרופורציה וכללית אסתטיקה ברמת אביב. את אמריקן לייזר פסלתי כי הבנתי שמי שמציע טיפולים לכל החיים כנראה עושה את זה מסיבה טובה... מה גם שבאתי כמעט בלי שיער על הירך והרופאה אמרה לי שאין בעייה לעשות שם בעוד שמקומות אחרים אמרו שזה אזור בעייתי וחייבים לראות את השיער.

נשארתי עם פרופורציה וכללית. מצד אחד פרופורציה נראים מקצועיים, ויש להם לייזר, שהבנתי שהוא טוב יותר לאזורים גדולים כמו הרגליים (לכללית יש IPL). מצד שני, לייזר זה כואב, דורש אלחוש ולוקח יותר זמן, וגם הם רוצים שאבוא עם שיער מלא כל פעם - מעיק למדי.

בקיצור, אני ממש אשמח לשמוע ממישהו/י שעשו באחד מהמקומות האלו (או אחרים), או כל חוות דעת אחרת לגבי הסרה בליזר מול IPL

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שעירה מאד

ליהיא
    09/08/2010

הי, אני יכולה להמליץ לך על פרופורציה, שם עושים לי טיפול לייזר להסרת שיער כבר שנתיים.
    כאב אומנם זה די אינדיבידואלי, אבל הם משתמשים בקירור ובמשחת אלחוש, וזה ממש נסבל (שעווה הרבה יותר כואב...). אני ממש מרוצה מהם, הם עומדים בהבטחות שלהם ובזמנים שלהם. אני לא צריכה לחכות בתור בין התורים, וממש נעים שם, יש שם אנרגייות טובות.. אני לא יודעת איך להסביר זאת במילים.
    בכל אופן גם במבחן התוצאה הם עוברים אצלי.. בין טיפול לטיפול המרווחים אצלי גודלים, השיער צומח פחות ופחות ואני ממש מרגישה בהבדל.
    נשארו לי עוד 4 טיפולים ..

בכל מקרה, שווה את ההשקעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו