הסרת שיער לבתי בת ה-6 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לבתי בת ה-6 וחצי
    שרה
    09/08/2010

בתי בת ה-6 וחצי עולה לכתה א ומגיל קטן יש לה שערות קטנות שחורות על האף (יש לציין שמצד בעלי יש את התופעה הזו במשפחה וגם לבעלי ) , תמיד העירו לי שיש לה שערות אך עכשיו רק חשבתי להתעניין בטיפול( מכיוון שזו ילדה רגישה ופגיעה ) ,אם כדאי , אם זה כואב ,אם זה לא משאיר סימנים על הפנים ואיזה טיפול כדאי...אשמח לקבל תשובה במהרה . תודה

נא לא לפרסם את התמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לבתי בת ה-6 וחצי

הוספת תגובה

• אסתי

09/08/2010

שלום אסתי,
    האם לילדה זה מפריע? אם לא ,הייתי מניחה לזה בשלב כה צעיר,בודאי בלייזר'אור הבזקי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאל לד"ר גלי

שרה
    10/08/2010

בהמשך לתשובתך, לילדה העירו מספר פעמים (אחותה וחברות...) אך בעיקר אני חוששת מכתה א'
    במידה ואנו מחליטים כן לטפל עכשיו ,אשמח לשמוע איזה טיפול עדיף , איזה לא מומלץ ומה ההשלכות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתי...את נורמלית??????

שירלי
    10/08/2010

את לא נורמךית...!!!!!!!!
    איך את מעלה תמונה של ילדה שלך לרשת האינטרנט????
    את מפגרת לגמריייייייי!!!!!!

אנא מכם מנהלי הפורום, תמחקו את ההודעה של אמא לא נורמלית....
    מסכנה הילדה
    סי התימתום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרונית

שרה
    10/08/2010

רונית יקרה , בתמימותי הייתי בטוחה שהשאלות הן אישיות ומבוקרות לפני פרסום .
    כפי ששמת לב הוספתי "נא לא לפרסם את התמונה.." (נראה לך שהייתי מוסיפה תמונה אם הייתי יודעת שהיא תתפרסם????).תאמיני לי ששלחתי המון הודעות היסטריות למערכת כדי שיסירו את התמונה.

תודה לאל שהורידו את התמונה ,ותודה על האכפתיות.

נ.ב אפשר להשתמש במילים יותר יפות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו