הורמונים והסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים והסרת שיער
    אני
    13/08/2010

שלום,
    יש לי שחלות פוליציסטיות, והמאבחנת אמרה לי שבגלל זה בירכיים עדיף לי להוריד עם SHR ולא לייטשר (כי זה פשוט מכשיר שיותר מתאים לנשים עם הורמונים לא מסודרים), האם זה נכון?

שאלה נוספת: האם טיפול לייזר פחות אפקטיבי כשלוקחים גלולות? ז"א-אם אעשה טיפולים כשתוך כדי אני לוקחת גלולות, ומתישהו אחליט להפסיק להשתמש בהן יכול להיות שיתחיל לצמוח לי קצת שיער?

ושאלה אחרונה: ככל שהעור יותר בהיר והשיער יותר כהה צריך פחות טיפולים או יותר טיפולים?

תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים והסרת שיער

הוספת תגובה

• לאני

16/08/2010

שלום לך,
    לא נראה לי ששחלות פוליציסטיות הן סיבה לSHR בירכיים...אולי לא הבנת או לא הוסבר ברור...

מכשיר ייקבע על פי העור והשיער הצומח באזור. מכיוון שאיני יודעת מה יש לך שם,קשה לומר מה נכון.

כשיש חוסר איזון הורמונלי,את דווקא, צריכה לקחת גלולות מסויימות כדי לאזן את המצב וכפועל יוצא לייעל מאד את תהליך הפחתת השיער שלך בלייזר.
    אם תפסיקי ליטול אותן והמצב ההורמונלי ישוב להיות משובש,עלולה לחזור צמיחה. לכן, לא כדאי להפסיק אלא אם יש סיבה רצינית,או רצון להרות.
    ככל שהעור יותר בהיר והשיער יותר כהה היעילות עולה וההפחתה מיירבית.מספר הטיפולים הנדרש תלוי בגורמים רבים לא רק 2 אלו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע שעדיף לא לקחת גלולות

אני
    17/08/2010

לפי מה שהבנתי מהתגובה שלך כשאני לא לוקחת גלולות צומחות לי יותר שיערות, ואם אעשה לייזר במצב כזה סביר להניח שיותר שיערות ירדו ואז כשאקח גלולות (אם מתישהו אחליט-למרות שאני מעדיפה לא לקחת, זה עשה לי לגוף רק רע) הצמיחה *בטוח* תהיה חלשה מאד (כי הרי לייזר לא מוריד 100%...).

ובקיצור-בלי גלולות הורגים יותר זקיקי זיער מאשר עם גלולות.
    הסקתי נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה... ומוסיפה שאלות

אני
    19/08/2010

האם פרימולוט-נור משפיע על טיפול בלייזר?
    ואם אני צריכה לעשות מבחן סינקטן אחרי שכבר התחלתי את הטיפולים להסרת שיער (בלייזר), אני צריכה לקחת מרווח של זמן בין הבדיקה לבין הטיפול? או שהם לא משפיעים אחד על השני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו