מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורמונים והסרת שיעראני13/08/2010
שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות, והמאבחנת אמרה לי שבגלל זה בירכיים עדיף לי להוריד עם SHR ולא לייטשר (כי זה פשוט מכשיר שיותר מתאים לנשים עם הורמונים לא מסודרים), האם זה נכון?
שאלה נוספת: האם טיפול לייזר פחות אפקטיבי כשלוקחים גלולות? ז"א-אם אעשה טיפולים כשתוך כדי אני לוקחת גלולות, ומתישהו אחליט להפסיק להשתמש בהן יכול להיות שיתחיל לצמוח לי קצת שיער?
ושאלה אחרונה: ככל שהעור יותר בהיר והשיער יותר כהה צריך פחות טיפולים או יותר טיפולים?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני
16/08/2010שלום לך,
לא נראה לי ששחלות פוליציסטיות הן סיבה לSHR בירכיים...אולי לא הבנת או לא הוסבר ברור...
מכשיר ייקבע על פי העור והשיער הצומח באזור. מכיוון שאיני יודעת מה יש לך שם,קשה לומר מה נכון.
כשיש חוסר איזון הורמונלי,את דווקא, צריכה לקחת גלולות מסויימות כדי לאזן את המצב וכפועל יוצא לייעל מאד את תהליך הפחתת השיער שלך בלייזר.
אם תפסיקי ליטול אותן והמצב ההורמונלי ישוב להיות משובש,עלולה לחזור צמיחה. לכן, לא כדאי להפסיק אלא אם יש סיבה רצינית,או רצון להרות.
ככל שהעור יותר בהיר והשיער יותר כהה היעילות עולה וההפחתה מיירבית.מספר הטיפולים הנדרש תלוי בגורמים רבים לא רק 2 אלו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע שעדיף לא לקחת גלולות
אני17/08/2010לפי מה שהבנתי מהתגובה שלך כשאני לא לוקחת גלולות צומחות לי יותר שיערות, ואם אעשה לייזר במצב כזה סביר להניח שיותר שיערות ירדו ואז כשאקח גלולות (אם מתישהו אחליט-למרות שאני מעדיפה לא לקחת, זה עשה לי לגוף רק רע) הצמיחה *בטוח* תהיה חלשה מאד (כי הרי לייזר לא מוריד 100%...).
ובקיצור-בלי גלולות הורגים יותר זקיקי זיער מאשר עם גלולות.
הסקתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה... ומוסיפה שאלות
אני19/08/2010האם פרימולוט-נור משפיע על טיפול בלייזר?
ואם אני צריכה לעשות מבחן סינקטן אחרי שכבר התחלתי את הטיפולים להסרת שיער (בלייזר), אני צריכה לקחת מרווח של זמן בין הבדיקה לבין הטיפול? או שהם לא משפיעים אחד על השני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)