עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    אנונימית
    18/08/2010

שלום,
    אני מתכננת לעשות הסרת שיער לצמיתות בכל הגוף. אני נערה צעירה בת 18 עם גוון עור לא כהה וגם לא בהיר מדי, וצבע השיער הוא שחור.
    בבירורים שעשיתי במכונים מסויימים משתמשים בIPL ואין הגבלה לטיפולים (הסיבות שניתנו הן שינויים הורמונאליים שעשויים להתרחש ולגרום לגדילה של השיער מחדש).
    השאלות שלי הן-
    מהי שיטת IPL? האם זה אינפרא אדום, ובאופן כללי מה נראה יותר מומלץ בשבילי- IPL או לייזר והאם יש הבדלים משמעותיים? מה ההמלצה והאם הבחירה היא קריטית?
    ועוד, האם כדאי ללכת למקום שמבטיח טיפולים ללא הגבלה?(ולאנשים שעשו במכון הזה- אתם אכן משתמשים בטיפולים שכאלו לאחר זמן?)
    והאם יש לחשוש שבמקום שלא מציעים זאת ומשתמשים בלייזר השיער אכן יתחיל לצמוח מחדש במהלך הריון למשל, ולא יהיה למי לפנות?
    בתקופה זו ממש אני צריכה לקבל החלטה- אז אשמח מאוגד אם תוכלו ליייעץ לי ככל שניתן.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אפשר לענות בבקשה?

אנונימית
    19/08/2010

בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדריך הסרת שיער

אורנה מלול
    19/08/2010

שלום אנה,

בחיפוש מהיר בגוגל ניתן למצוא הסברים לשאלות שלך לגבי הסרת שיער והסרת שיער IPL
    מקווה שזה עוזר לך
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו