קישקושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קישקושים
    שוש
    20/08/2010

חבר'ה, התאסף כאן קומץ של בנים לא מרוצים, שאכן להם יש בעיה קצת יותר גדולה בהסרת השיער (מה לעשות, הם גברים והם מלאים בהורמונים זכריים!) אבל איפה לעזאזל כל אותם נשים וגברים שכן מרוצים מהסרת שיער בלייזר ו-IPL?????? ויש כאלה!!! רבים! למה הם שותקים?? אני יכולה להעיד לפחות מעצמי ומהרבה מטופלות וגם מטופלים (נכון, עם גברים קשה יותר, בעיקר עם הצעירים) על תוצאות נפלאות ולטווח רחוק מאוד!! אז צריך לתחזק פעם בשנה/שנתיים, אז מה? זה לא עדיף על פני להתעסק עם השערות כל החיים???
    אני קוסמטיקאית ועובדת עם מכשיר להסרת שיער שלא אפרסם כאן את שמו כ-4 שנים, רואה מדי יום תוצאות נפלאות ולקוחות מרוצים, ובעיקר על גופי שלי, שהשיער שהיה עליו נעלם!! אז למה כולכם מקטרים כל-כך?? לא נראה לכם מוזר שהרופאים לא מתערבים בשירשור הזה? אולי כי אתם מקשקשים שטויות ומלבים את האש יותר ויותר??
    תיהנו! אתם מפסידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קישקושים

הוספת תגובה

• כן את מפרופורציה

יובל
    21/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקישקוש

יובל
    21/08/2010

את קוסמטיקאית אני ממליץ .אבל לאאאאאאאא פרופורציה השרת שיער תל אביב חבל על הכסף טפלו במכון קוסמטיקה רק לא בפרופורציה אני שילמתי 16000 אני הולך לתביעות משפט מול פרופורציה ואני ינצח אותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא פרופורציה 0506552669

יובל
    21/08/2010

מטופל בפרופרציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו