מבולבלת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת..
    שירן
    10/09/2010

היי,אני מעוניינת להסיר שיער מאיזור הרגליים בית שחי מפשעות..וידיים.הייתי במספר פגישות יעוץ,בפורפורציה,אמריקן לייזר,כללית ועוד מכון פרטי ליד הבית שלי. כולם עובדים וממליצים על 2 מכשירים הלייטשר ו-SHR המכון קוסמטי ליד הבית נראה לי הכי אידיאלי למרות שמבין כולם זה הכי יקר,אבל שם יש יחס אישי וטיפול מסוג אחר,כך לפחות אני משערת. ההתלבטות הראשונה שלי היא באיזה מכון כדאי לי לסגור? מי המומלצים בשוק? וההתלבטות השניה באיזה מכשיר? יש לי גוון עור שחום,(אני לא כהה מדי) ושערה עבה וקשה.. ועיקר הבעיה היא שהשערה צומחת מתחת לעור,דבר הגורם לגרד רב ופצעים.
    אשמח אם אקבל מכם יעוץ והכוונה כי אני קצת מבולבלת לאן לגשת ובא לי כבר להתחיל בטיפולים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת..

הוספת תגובה

• לשירן...

שירלי
    14/09/2010

כל טיפול קוסמטי עדיף לטפל במכון קוסמטי קטן כמו קוסמטיקאית אפילו כזאת שעובדת מהביית ...הטיפול שם תמיד אישי וסולידי ואסתטי יותר מכל מכון גדול אחר!!!
    אם תשאירי מייל אמליץ לך על קוסמטיקאית מעולה שעובדת עם ה-S.H.R מקצועית , מנוסה, ואסתטית מאוד ובמחירים סבירים...ממש שווה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שירלי!

שירן
    16/09/2010

אני גרה בירושלים,יש מכון קוסמטי ליד הבית שלי,שבו הקוסמטיקאית משתמשת במכשיר ה-SHR הבנתי שהמכשיר הזה דורש יותר טיפולים... סגרתי איתה! וביטלתי בגלל שהבנתי שהלייטשר טוב יותר לסוג שערה קשה.. אז נראה לי שאני יסגור בפורפורציה,גם מבחינת המחיר זה יותר משתלם.. מה את אומרת???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף......

סוניה
    16/09/2010

אני מאוד אשמח לקבל את המיספר של הקוסמטיקאית שעובדת עים ה-S.H.R
    תודה סוניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סוניה...בשימחה!

שירלי
    17/09/2010

היא מאוד מומלצת...מקצועית... ואמינה ביותר
    קוראים לה ליאורה - 0522510892
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירן

מורן ב
    14/09/2010

הי אני עושה לייזר במכון לאסתטיקה רפואית בנהריה.. למכון קוראים גולדן לייזר והטיפול שם הוא ע"י רופאה מקסימה, מומחית אשר עובדת בתחום למעלה מ6 שנים. אני ממש מרוצה מהמקום, מהיחס האישי ומהתוצאות ( מדובר במכשיר הלייטשר) בבית השחי והמפשעות. בנוסף לכל היתרונות המחירים נורא סבירים ויש כרגע מבצעים ממש טובים אז כדאי לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מורן!

שירן
    16/09/2010

אני שמחה בשבילך שאת מרוצה,כן ירבו אנשים כמוך... יש לי הרבה חברות שלא ממש מרוצות לכן אני בודקת לפני לעומק כדי לא להתאכזב..
    אין ספק שנהריה ממש רחוק לי אני גרה בירושלים,ההתלבטות שלי היא בין פורפורציה שהתרשמתי מהם,הם משתמשים בלייטשר,לבין מכון הקוסמטי פרטי ליד הבית שלי השימוש שם הוא במכשיר ה-SHR.. שעפ"י מה שהבנתי טיפול אחד בלייטשר מורגש יותר מה-SHR לסוג שערה כמו שלי.. מה את אומרת??.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו