הסרת שיער בשעווה בבטן בגב ובפנים !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בשעווה בבטן בגב ובפנים !
    קרן
    18/09/2010

אני בחורה שסובלת כבר הרבה שנים מישעור יתר עכשיו השיעור התבטא באזורים כמו בבטן בפנים ביידים ובגב אני נוטלת גלולות כבר הרבה שנים עכשיו התחלתי להוציא שערות יחסית בגיל מאוחר עכשיו בצבא אני חושבת שהתחלתי להוציא אבל אם משחה והשערות שלי הן לא שחורות אני בחורה שצבע השיער שלה שיטני לא בלונדיני עכשיו חברה של אמא שלי הציעה לי להוציא בשעווה בבטן בגלל שהשיער נהפך להיות לדליל ועדין וזה באמת נכון אחרי הרבה שנים שאני מוציאה בשעווה בבטן לפני כפחות משבוע אמא שלי הוציאה לי שערות מהבטן אבל האזורים שאני עושה הם באזור הבטן בין החזה והחלק התחתון של הבטן באמצע אני לא נגעתי כי שם השערות הן עדינות ולא רואים אותן כל כך עכשיו אמא שלי עכשיו הוציאה לי חלק קטן מאזור אמצע הבטן והשערות שצמחו שם הן כמו קוצים עכשיו לא צמחו עדין מה אני עושה בנידון אני עכשיו צריכה גם להוציא שם את השערות באמצע הבטן ואני מפחדת שהשיער לא יצמח עדין פלומתי כמו בשאר החלקים בבטן ומה לגביי הפנים כי היא גם מוציאה לי בגב וגם ובפנים בשעווה אבלפיחה עכשיו אני צריכה להוציא גם במרכז הבטן מה עושים איך השיער יצמח לי שם אני לא רוצה קוצים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תטפלי בSHR או בIPL השיער יתדלל

שלומי
    19/09/2010

ויהפוך לפלומתי אחרי מספר טיפולים, חראם על הגוף שלך עם כל השעוות, את עושה נזק כשהפיתרון הוא נגיש ובטווח הרחוק משתלם יותר משעווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו